BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.442,01
HABER /  DÜNYA

Jet Av Fişeği Ürünleri

Günümüzde av fişeği dediğimiz zaman Jet markası diğer markaların birkaç gömlek üstünde yer almaktadır.

Abone ol

Günümüzde av fişeği dediğimiz zaman Jet markası diğer markaların birkaç gömlek üstünde yer almaktadır. Avcılık sektörü içerisinde ekipmanların önemini dikkate aldığımızda Türkiye genelinde kaliteli malzemelere ne kadar büyük önem verilmesi gerektiğini vurgulamak gerekiyor. Jet atış fişekleri, hemen hemen her tüfek için kullanılabilir seçenekler sunuyor.

Dünya genelinde popülerlik anlamında bir numara olan Jet markası, ülkemiz genelinde de satış rakamları anlamında fark yaratmaya devam ediyor. Üretim ağı konusunda fark yaratan bir şirket var ki yetkili üretici olarak sektöre büyük katkı sağlıyor. İdeal Av, 1963 yılından bu yana av sporları konusunda yetkili distribütör ve üretici olarak etkin bir şekilde rol alan şirket, yıllardan beri süregelen deneyimlerini insanlara profesyonel hizmet adı altında sunuyor.

2008 yılında Adana merkezli olarak hizmet veren ve Osmaniye’de 600.000 m2 alana yayılan üretim tesisleri sayesinde sektörünün en büyük markalarından birisi olmayı başaran İdeal Av, yurtdışından almış olduğu teknoloji desteği sayesinde de üretim sistemlerini daha ileri noktalara taşıdı. Jet av fişeği ürünleri konusunda üretici firmalardan birisi olduğunu söylememiz gerekiyor.

Türkiye’de profesyonel destek dediğimiz zaman aklımıza öncelikli olarak İdeal av geliyor. Gamo profesyonel tüfekler anlamında da yetkili distribütör olarak ülkemizde hizmet veren şirket, avcılık sporu ile ilgilenen insanlar için mümkün olan en iyi seçenekleri sunuyor da diyebiliriz aslında. Gamo, genel anlamı ile profesyonel tüfek kullanım deneyimi edinmek isteyen herkes için olmazsa olmazlardan birisi olarak da dikkat çekiyor. Satış rakamları bazında incelendiği zaman İdeal av ve spor şirketinin en çok sattığı ürünlerden birisidir. Yüksek menzilli ürünler olduğu gibi güvenlik ve kolay bakım seçenekleri anlamında da en iyi seçenekleri kullanıcısına sunar.

Günümüz avcılarının vazgeçilmezlerinden birisidir. Av tüfeği alacağınız zaman önceliğiniz her daim teknik detayları ile alakalı olarak bilgi edinmek olmalı. İdeal av ve spor, sizlere resmi internet sitesi yardımı ile ihtiyacınız olan tüm detaylı bilgileri sunduğu gibi teknik konular hakkında da bilgi edinmenize yardımcı oluyor. Firmanın iletişim bilgileri hakkında da bilgi sahibi olabilmek için www.idealav.com.tr isimli web adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.