BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45
HABER /  MAGAZİN

Jessica Biel eşini yalnız bırakmıyor!

Ünlü oyuncu Jessica Biel eşi Justin Timberlake'in Londra'da vereceği konser için İngiltere'ye geldi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞHABERLER)

Ünlü oyuncu Jessica Biel şarkıcı eşi Justin Timberlake'in Londra'da vereceği konser için İngiltere'ye giriş yaparken görüntülendi. 

2012 yılında muhteşem bir düğün ile evlenen Justin Timberlake ve Jessica Biel çifti geçtiğimiz aylarda aralarının açık olduğu ve boşanma iddiları ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Justin Timberlake'in konser turneleri sırasında yüzüğünü takmaması ve Jessica Biel'in sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar iki tarafında çıkan iddiları doğrular nitelikte hareketleri ile dikkat çekti.

2.20140410115908.jpg

Geçtiğimiz haftalarda birlikte Karayipler tatiline çıkan ünlü çiftin Barbados Adaları'ndaki yakın görüntüleri kameralar tarafında görüntülenirken ünlü ikilinin sorunlu giden evliliklerini kurtarma kararı aldığı ve barıştıkları yönünde haberler konu olmuştu. Justin Timberlake'in konser turnesi nedeni ile Karayipler tatilinin erken sonlanması kısa süreli bir krize yol açsana ünlü oyuncu Jessica Biel geçtiğimiz gün Heathrow Havalimanı'nda yaptığı açıklamalar ile konuya açıklık getirdi. 

1.20140410115917.jpg

Dün öğlen saatlerinde Londra'nın Heathrow Havalimanı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı eşinin Londra'daki konseri için İngiltere'ye geldiğini belirtti.Eşi Justin Timberlake'in Londra'da verceği konser performansı için yanında olmaya geldiğini belirten ünlü oyuncu en ön sırada yer alıp kocası için çığlık atacağını belirtti. Karayipler tatili dönüşü yaşanan anlaşmazlık üzerine gelen sorulara samimiyetle yanıt veren Jessica Biel yoğun iş programı sebebi ile eşi ile daha fazla zaman geçirmek istediği için böyle bir tepki verdiğini belirten Jessica Biel ikili hakkında çıkan kavga iddialarına yaptığı açıklama ile son verdi.