BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Jennifer Lopez, süpriz konser

Jennifer Lopez, Berdimuhamedov'un doğum gününde konser verdi.

Abone ol

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un doğum günü dolayısıyla düzenlenen konser programının sürpriz ismi oldu. Türkmenistan ilk defa dünyaca ünlü bir şarkıcıyı ağırlamaktan büyük mutluluk duydu. 

Lopez ve ekibi, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’un doğum günü kutlamalarının kapanış töreninde sahne aldı. Türkmenistan'ın Hazar Denizi kıyısındaki Avaza turizm bölgesinde yapılan konser programında sahne alan ünlü yıldız, göz kamaştırdığı sahne şovlarıyla izleyenleri büyüledi. Konserde 3 şarkı söyleyen Lopez kendisine eşlik eden dansçılarıyla seyircileri coşturdu. 

screen-shot-1434-08-21-at-9.21.23-am.png

Bir kez kıyafet değiştiren Lopez, bir yandan dans ederken diğer yandan sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü yıldızın, günler öncesinden hakkında konuşulmaya başlanan ve merakla beklenen performansı kalabalığın coşkusunu zirveye taşıdı. Müzik, dans ve sahne şovlarının damgasını vurduğu gecede Jennifer Lopez Türkmenistan'da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ve bu ülkede konser vermenin sevincini yaşadığını da gizlemedi.


Çok sayıda ünlü sanatçıların sahne aldığı konser programı havai fişek gösterisi ile son buldu.