BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  DÜNYA

JANDARMA 18 YIL ÖNCE ÖLDÜRÜLEN 2 KİŞİNİN YAKINLARINI ARIYOR

Bilecik’te, 18 yıl önce ölü bulunan 2 kişinin yakınlarına ulaşmak isteyen jandarma ekipleri, cesetlerin fotoğraflarını bilgisayar ortamında ...

Abone ol

Bilecik’te, 18 yıl önce ölü bulunan 2 kişinin yakınlarına ulaşmak isteyen jandarma ekipleri, cesetlerin fotoğraflarını bilgisayar ortamında düzelterek yeniden arama çalışması başlattı.
İznik karayolu Pekmezli Bayırı mevkiinde İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne ait fidanlık alanda, 1 Nisan 1995 tarihinde 2 ceset tanınmayacak halde bulunmuştu. Olayın üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen ölenlerin kimlikleri tespit edilemezken, DNA analizi sonucunda yetkililer 2 kişinin akraba olabileceği olasılığı üzerinde duruyor. Jandarma ekipleri, katil veya katilleri bulmak ve öldürülen 2 kişinin yakınlarına ulaşmak için bilgisayar ortamında cesetlerin fotoğraflarını yeniden düzenledi. Biri 10 yaşlarında bir kız çocuğuna, diğeri ise 25 yaşlarında bir kadına ait olduğu iddia edilen cesetlerin düzeltilmiş fotoğrafları çevre il ve ilçelere dağıtıldı. Jandarma öldürülen 2 kişiyi fotoğraflardan tanıyan kişilerin Bilecik İl Jandarma Komutanlığına ihbarda bulunmasını istedi.
(İHA)