BIST 10.895
DOLAR 32,17
EURO 34,98
ALTIN 2.507,46
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>ERDOĞAN’DAN KERRY’E CEVAP<br/>ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

ERDOĞAN’DAN KERRY’E CEVAP
ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin, ’Gazze ziyaretini ertelerse iyi olur’ şeklindeki sözlerini eleştirdi.
Erdoğan, "Keşke söylemeseydi. Şık olmadı" dedi. Erdoğan, Gazze ziyaretinin ABD ziyaretinden sonra netleşeceğini söyledi.

MİNİK BAŞBAKAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
ANKARA – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Başbakan koltuğuna oturan Nermin İrem Kocakalay, rüyasını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
Bunun üzerine Erdoğan, minik Başbakan’ı, teselli ederek cesaretlendirdi. Erdoğan ayrıca, kendileri iktidarda oldukları sürece, 23 Nisan’larda çocukların sembolik olarak koltuklara oturma törenlerinin devam edeceğini söyledi.

MHP LİDERİ BAHÇELİ DİREKSİYON BAŞINDA
ANKARA - Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli toplantısına, 1982 model otomobiliyle geldi.
Direksiyon başına geçen Bahçeli, Ferdi Tayfur kasetini dinledi. Klasik otomobiliyle Meclis’e gelen Bahçeli’ye korumalar da eşlik etti.

MİNİK ELLER ASKERİ BANDOYU YÖNETTİ
SAMSUN – Samsun’da düzenlenen 23 Nisan kutlamalarında askeri bandoyu yöneten kız öğrenci beğeni topladı.
Büyük bir ustalıkla bandoyu yöneten Esra Durmuş, vatandaşları coşturdu. Heyecanlı olduğu gözlenen küçük kız, 23 Nisan’ı çok sevdiğini söyledi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN’DAN 23 NİSAN ÖZEL OTURUMUNDA ÇÖZÜM SÜRECİ MESAJI
ANKARA (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel gündemle toplanan TBMM Genel Kurulu’nda konuştu.
23 Nisan Özel oturumunda çözüm süreci mesajı veren Erdoğan, “Tek başımıza da kalsak, yalnız da bırakılsak daha aydınlık bir Türkiye’yi imar etmek için biz bu mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Erdoğan, “Biz sorunlar içerisinde büyüdük ama çocuklarımıza sorunlarını çözmüş yada çözüm yoluna koymuş bir Türkiye emanet etmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

TBMM GENEL KURULU’NDA 23 NİSAN ÖZEL OTURUMU
ANKARA - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, özel gündemle toplanan TBMM Genel Kurulu’nda yeni anayasa çalışmalarına ilişkin konuştu.
Sadece sorunları konuşarak siyaset yapılamayacağını ifade eden Çiçek, “Çözüm üretemeyen siyaset kendisini tartışılır kılacaktır” diye konuştu. (ESSS)
Ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün locadan izlediği oturuma siyasiler tam kadro katıldı.
(İHA)