BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,63
ALTIN 2.418,66
HABER /  SPOR

İzmirde şampiyonluk coşkusu

Fenerbahçe Trabzonspor maçının ardından şampiyonluğu garantilemesiyle statta çok büyük coşku yaşandı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin İzmir Atatürk Stadı'nda oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Trabzonspor maçının ardından şampiyonluğu garantilemesiyle statta çok büyük coşku yaşandı.

Karşılaşmayı uzun süre 2-1 geride götüren Fenerbahçe'nin 85. dakikada Deivid'in attığı golle skoru eşitlemesiyle statta büyük sevinç yaşandı.

Beşiktaş'ın Bursa deplasmanında mağlup olması ve Sivasspor deplasmanında 1-0 önde olan Galatasaray'ın gol yediği haberiyle statta heyecanlı bekleyiş başladı.

KULAKLAR DİĞER MAÇLARDAYDI
Yedek kulübesindeki kaptan Ümit ve Mehmet Yozgatlı, sık sık tribünlere dönerek taraftarlara Beşiktaş ve Galataray maçının sonucunu sordular.

Beşiktaş'ın Bursaspor'a 3-0 mağlup olması ve Galatasaray'ın Sivasspor ile 1-1 berabere kalması haberi ve hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun bitiş düdüğüyle Atatürk Stadı bir anda bayram alanına döndü.

ELDE BAYRAK ŞAMPİYONLUK TURU
Sarı-lacivertli futbolcular orta alanda bir sevinç yumağı oluştururken Tuncay, Serkan, Deivid başta olmak üzere bazı futbolcular ellerinde bayraklarla şampiyonluk turu attı.

Protokol tribününde karşılaşmayı izleyen kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Ali Koç'un sevinçten ağladıkları gözlendi. Ali Koç, Fenerbahçe bayrağıyla şampiyonluk coşkusunu taraftarlarla paylaştı