BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.437,15
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de FETÖ operasyonu Tarık Toros gözaltında!

İZMİR merkezli 10 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda 8 zanlı gözaltına alındı. Operasyon kapsamında gazeteci Tarık Toros'un da gözaltına alındığı belirtildi.

Abone ol

İZMİR merkezli 10 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda aralarında gazeteci Tarık Toros ve üst düzey yöneticilerin de yer aldığı 30 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Yapılan aramalarda 8 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosundan sorumlu İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato'nun FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İzmir merkezli olmak üzere Aydın, Denizli, Balıkesir, Gaziantep, Adana, Trabzon, Samsun, Afyonkarahisar ve Mersin'de operasyon başlatıldı.

8 KİŞİ GÖZALTINDA

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, talimat doğrultusunda belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerde aramalar yapılırken 8 kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında aralarında gazeteci Tarık Toros ve FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı 30 kişi hakkında gözaltına kararı bulunduğu öğrenildi.