BIST 9.995
DOLAR 32,40
EURO 34,77
ALTIN 2.435,04
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir İşçi Partisi İl Başkanlığı soyuldu

Konak ilçesinde, İşçi Partisi (İP) İzmir İl Başkanlığı'na giren kimliği belirsiz şahıslar 2 bilgisayar, 1 bilgisayar monitörü ile 1 uydu alıcısı çaldı.

Abone ol

Olay, dün gece Çankaya Gazi Bulvarı numara 5'teki İşçi Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda meydana geldi. Parti merkezine giren kimliği belirsiz zanlılar iki bilgisayar kasası, 1 bilgisayar monitörü ile 1 uydu alıcısını aldıktan sonra kayıplara karıştı.

İl merkezinin bürosuna gelen partililer büronun kapısının zorlanarak açıldığını fark edince durumu polise bildirdi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri merkezde parmak izi çalışması yaparken, zanlıların yakalanması için soruşturma başlatıldı.

İşçi Partisi'ne yönelik yeni tertipler planlandığı yönünde duyum aldıklarını ifade eden İP İzmir İl Başkanı Tugay Şen, bu nedenle İçişleri Bakanlığı'na başvuruda bulunduklarını belirterek "İki gün önce parti genel başkan yardımcısı Av. Mehmet Cengiz tutuklanmıştı. Tam da böyle bir dönemde meydana gelen bu olay biz de derin kuşkular uyandırdı. Hırsızlık süsü verildiğinden kuşkulanıyoruz. Konuyla ilgili bugün saat 12.00'de partimiz İzmir İl binasında, İzmir İl Başkan Yardımcısı Atilla Türköz bir basın açıklaması yapacak" dedi.