BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,64
ALTIN 2.385,84
HABER /  DÜNYA

İzleyin! Bir mucizeye tanıklık edin!

Otobüs son sürat ilerliyor. Şoför yolun ortasında kıpırdayan bir şey görüyor. Son anda frene basıyor. İşte mucize anlar;

Abone ol

İNTERNETHABER
Dış Haberler

Otobüs şoförü Mike Hubbard için normal bir geceydi.  Normal yolunda ilerliyordu. Son anda yolun ortasında bir şey kıpırdadı. Şoför önce köpek sandı, frene asıldı, o şeye birkaç santimetre kala durmayı başardı. İnip baktığında ise gözlerine inanamadı. Çünkü gecenin bir yarısı, caddenin ortasında oturan şey bir bebekti.

Olay ABD'nin Teksas eyaletindeki San Antonio şehrinde meydana geldi. Olayın ardından yerel televizyon kanalı WOAI-TV'ye konuşan şoför "Önce köpek zannettim. Durduğumda onun caddenin ortasında oturmuş bir bebek olduğunu fark ettim ve şoke oldum" dedi.

Görüntüler an be an otobüsün önündeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

 ŞOFÖR SON ANDA DURABİLDİ. O İNANILMAZ ANLARIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bebeğin ailesi yolun kenarındaki evlerden birinde oturuyordu. Korna sesiyle birlikte dışarı fırlayıp bebeği kaptığı gibi eve geri götürdüler.

Aslında olay geçen yıl Mayıs ayında meydana geldi. O gün 8 aylık olan Destiny Flores adlı kız bebek şimdi 2 yaşında...

Görüntülerin şimdi meydana çıkmasının sebebi ise otobüs şirketinin olayı sosyal hizmetlere bildirmiş olması. Aile şimdi 3 çocuğunu kaybetmekle karşı karşıya...

25 yaşındaki anne Catherine Gonzalez bunun bir kaza olduğunda ısrar ediyor. Bebeğin evden çıktığından haberi olmadığını söylüyor.

Anne Gonzalez o günü şöyle anlattı: "Kapı açıktı ancak bir de üzerinde kilit olan ikinci bir kapı var. Galiba onu açık bıraktım, emin değilim. Destiny oradan kaşla göz arasında dışarı çıkmış olmalı. Bu bir kazaydı, hepsi bu"



Kahraman ilan edilen şoför Hubbard ise, sadece zamanında durabildiği için şanslı olduğunu söylüyor.

Kızların velayetinin ailede kalıp kalmayacağı ise bir hafta içinde belli olacak.