BIST 10.182
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.380,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çukobirlikspordan gençlere destek

Çukobirlikspor Genel Kurul toplantısında, spor yapmak isteyen gençlere desteğin sürdürülmesi kararı alındı.

Abone ol

Basketbol, güreş, halter, hentbol, yüzme, sutopu branşlarında deplasmanlı ve bölge liglerinde altyapıdan yetişen sporcularla mücadele eden Çukobirlikspor Kulübü’nün, yeni sezonda da spor yapmak isteyen minik ve genç sporculara desteğinin sürmesi kararlaştırıldı.

Takım ve ferdi müsabakalarda bu sezon da Türkiye dereceleri elde eden yeşil-beyazlı kulübün, taban çalışmalarını ilköğretim seviyesinde yoğunlaştırarak altyapıya önem verdiği, yetenekli sporcuları bölge ve ülke sporuna kazandırdığı belirtildi.

43 üyeden 30’unun katılımı ile bugün yapılan Çukobirlikspor Kulübü olağan genel kurul toplantısında, Divan Başkanlığı’na Bünyamin Avcı getirildi. Genel Kurulda kulübün faaliyetleri hakkında bilgi veren Genel Sekreter Seyhan Tufan, ferdi ve takım müsabakalarında Türkiye çapında dereceler elde ettiklerine dikkat çekti. Sezon içerisinde çok sayıda sporcu ve bazı antrenörlerinin milli takımlarda ülkemizi temsil ettiklerini kaydeden Tufan, “Halen faaliyet gösterdiğimiz 6 branşta toplam 300 faal sporcuya sahip bulunuyoruz.

Altyapı için yaptığımız taramalar neticesinde yetenekli çocuklarımıza deneyimli ve bilgili antrenörler nezaretinde spor yapabilme imkanı sunuyor, onları bölge ve ülke sporuna kazandırıyoruz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen birlik yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Hedefimiz; altyapıya verdiğimiz önemi sürdürmek” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimler sonunda Çukobirlikspor Kulübü Başkanlığı’na Yakup Şahin yeniden seçilirken, yönetim kurulu Ahmet Aşkar, Ahmet Yeşilot, Seyhan Tufan, M.Bülent Dede, Sait Güleç, denetim kurulu Ömer Özdoğan, Erhan Kocahan ve Ahmet Kaya, Onur Kurulu ise Bünyamin Avcı, A.Süleyman Kocahan ve Yusuf Öztürk’ten oluştu.