BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.475,16
HABER /  MAGAZİN

İzdivaç adayı Hanife evleniyor mu? Öyle bir hediye geldi ki...

Star TV'de ekranlara gelen "Zuhal Topal’la" programına, damat adayı Muhammed'in, Hanife’ye yaptığı gelinlik sürprizi damgasını vurdu.

Abone ol

Star TV'deki evlilik programının popüler gelin adayı Hanife'ye dün yanında sürpriz yapıldı.

Canlı yayına yine tek başına katılan Hanife, "Ben nasıl olduğumu bilmiyorum. Duygularımı ifade edemiyorum. Ne hissettiğimi bilmiyorum” dedi.

Zuhal Topal, Hanife’ye, "Muhammed nerede biliyor musun?” diye sordu. Muhammed’i hiç görmediğini söyleyen Hanife “Yoksa o da mı gelmedi?” derken, Zuhal Topal ise Muhammed’i stüdyoya davet etti.

Stüdyodan içeri elinde gelinlikle giren Muhammed, "Bu gelinlik Hanife’nin hayali. Mutlu olmadın mı Hanife?” sorusunu yöneltti. Böyle bir şey beklemediğini belirten Hanife, "Bu elbiseyi giymek için insanlardan o kadar laf işittim, hayatıma karışmalarına göz yumdum. Burada daha önce bir arkadaşıma gelmişti ben de ağlamıştım. Şimdi bana geldi" yanıtını verdi.
 


Muhammed; "Bu gelinlikle birlikte duygularımın ciddiyetini bir defa daha göstermek istedim" dedi. Zuhal Topal, "Hanife, uzun süredir kendisine hissedilen duyguların somut bir şekilde ifade edildiğini görmek istiyordu. Bunlar Hanife’nin beklediği şeyler” şeklinde konuştu. 
 
Muhammed; “Ben ne istediğimi biliyorum”

Hanife, "Bir şeye sahip olmak için uğraşmak önemli. Bugün kalkıp bize kötü şeyler söyleyecek insanlar, önce dönüp kendilerine baksınlar” dedi.  Muhammed ise "Ben bu hayatı birileri ne söyler diye yaşamadım. Ben burada her şeyi göze alarak, sana duygularımı açtım.  Ben ne istediğimi biliyorum. Bu gelinliği giyerek, yanımda olmanı istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Sunucu Zuhal Topal, "Sizin arkadaş olarak konuşmaya ihtiyacınız var. Diyaloğu iyi iki insanlarsınız. Biraz yalnız kalıp, konuşun. Tekrar konuşacağız” dedi.