BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.299,10
HABER /  GÜNCEL

İYİ Parti'den Bahçeli'nin 'FETÖ' sözlerine sert yanıt!

MHP lideri Bahçeli'nin 'FETÖ seçmeni' iddiasına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'dan yanıt geldi. Özdağ "Bahçeli, seçmeni, terör örgütü üyeliği ve sempatizanlığı zanna altında bırakacak bir açıklama yapmıştır. Türk halkı tehdit edilmekten hoşlanmaz'' dedi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, MHP lideri Bahçeli'nin 'FETÖ seçmeni' iddiasına ilişkin sözlerine yanıt verdi. Bahçeli'nin Akşener'i işaret ederek, "FETÖ'nün seçmen ayağı üzerindeki etkisini bugüne kadar takip etmiş midir? 100 bin kişinin içerisinde bu hangi aday etrafında toplanabilir, burası benim kafamı biraz meşgul ediyor" sözlerine ilişkin Özdağ, "Bahçeli, seçmeni, terör örgütü üyeliği ve sempatizanlığı zanna altında bırakacak bir açıklama yapmıştır" dedi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 100 bin imza meselesine ilişkin açıklamaları İyi Parti’yi ayağa kaldırdı. Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "Akşener’in adaylığı için imza verenlerin arasında FETÖ’cüler olabilir” imasına çok sert tepki gösterdi.

SEÇMENİ ZAN ALTINDA BIRAKACAK BİR AÇIKLAMA

"Devlet Bahçeli, açık bir şekilde demokratik hakkını kullanmak isteyen seçmeni, terör örgütü üyeliği ve sempatizanlığı zan altında bırakacak bir açıklama yapmıştır" şeklinde konuşan Özdağ, açıklamasının devamında "Bu açıklamayı kabul etmek mümkün değildir.

TÜRK HALKI TEHDİT EDİLMEKTEN HOŞLANMAZ

Bahçeli’nin bu açıklaması, İyi Parti’nin vermiş olduğu demokrasi ve hukuk mücadelesinin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır. Bahçeli bu sözleriyle, imza vermeyi değişik nedenlerle gündeminde tutmayan insanları imza vermeye sevk edecektir. Türk halkı tehdit edilmekten hiç hoşlanmaz" ifadesini kullandı.