BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.500,31
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

İtower ile ofis tarzı baştan şekilleniyor

Feryapı ve Sinpaş GYO ortaklığı ile Bomonti'de yükselen projede, ofis anlayışı baştan aşağı şekilleniyor.

Abone ol

Feryapı ve Sinpaş GYO ortaklığı ile Bomonti'de yükselen projede, 30 katlı tek blokta, her katında 60 ile 800 metrekare arasında değişen 206 Ofis ve 7 Ticari alan bulunduruyor.

Tago Mimarlık, tarafından tasarlanan bu yeni Ofis konsepti, hayatınızı kolaylaştıracak çok çeşitli hizmetleri ve sosyal alternatifleri ile kalıcı, akılcı ve iddialı bir iz bırakmayı hedefliyor.

İtower'da ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlıyor, 7 bin dolara kadar yükseliyor.

İTower içerisinde Alışveriş Merkezi, Spor merkezi, back Office-concierge hizmetleri, copy center, ortak toplantı salonları, özel yemek salonları, VIP lounge, VIP karşılama, hobi salonu, Otopark, vale parking, arşiv odası, donanımlı Güvenlik, depolama alanları, kat bahçeleri, İT hizmetleri gibi dev özelliklerle Rezidans konforunu iş yaşamına taşıyor.

İtower Bomonti'de Kağıthane ve dolmabahçe tünelleri sayesinde her yere kolay ulaşım imkanı bulunuyor. itower bomonti, metroya 3 dakika, adalet sarayına 2 dakika, Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi'ne 100 metre, Mecidiyeköy'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika, Kabataş ve Beşiktaş İDO iskelelerine ise kolay ulaşılacak mesafede...

Türkiye'nin ilk küçük metrekareli, nitelikli a+ofis konseptiyle bir ilke daha imza atıyor; iTower'da iş dünyasının yaşamı Nisan'da başlıyor.

İletişim:

Telefon: 0212 230 24 24

Web: http://www.itowerbomonti.com/