BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.393,80
HABER /  DÜNYA

İTALYA’DA ÇALIŞAN VAROL’A NE OLDU ?

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Ozan köyünde yaşayan Ayşe ve Mahmut Varol çifti, İtalya’da çalışan oğullarını arıyor. <br/>Gölbaşı ilçesi...

Abone ol

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Ozan köyünde yaşayan Ayşe ve Mahmut Varol çifti, İtalya’da çalışan oğullarını arıyor.
Gölbaşı ilçesine bağlı Ozan köyünde ikamet eden Ayşe Varol (60) ile Mahmut Varol (70) çifti, İtalya’da çalışan oğulları Ümit Varol’dan (31) 9 aydan beri haber alamıyor. Oğullarının kaybolmasından beri gözyaşları dinmeyen anne-baba, Ümit Varol’un ablası tarafından Belçika’da ve İtalya’da gazetelere ve televizyonlara resimlerinin dağıtılarak arandığını belirtti.
Oğlunun 5-6 yıldan beri İtalya’da işçi olarak çalıştığını söyleyen anne Ayşe Varol, “Oğlum en son geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda telefon etti. Oğlumun sesini o zamandan sonra duymadık. Kendisini arıyoruz ama ulaşamıyoruz. Allah rızası için bize yardımcı olsunlar. Tek isteğimiz oğlumuzun sesini duymak” diyerek gözyaşı döktü.
Baba Mahmut Varol ise, “Geçen Kurban Bayramı’nda konuştuğumuzda; ‘baba nasılsın, sağlığın nasıl’ dedi. Telefonla konuşurken yanında iki kişinin olduğunu söyledi. Konuşurken telefon bir anda kesildi. İtalya’daki kız arkadaşı ile konuştuk fakat o da yerini bilmediğini söyledi. Oğlumu bir an önce bulun” dedi.
(İHA)