BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,56
ALTIN 2.475,50
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>GELİBOLU’DA ŞAFAK TÖRENİ<br/><br/> <br/>ÇANAKKALE - Çanakkale Kara Savaşlarının 98....

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

GELİBOLU’DA ŞAFAK TÖRENİ


ÇANAKKALE - Çanakkale Kara Savaşlarının 98. yıl dönümü dolayısıyla Gelibolu’daki Anzak Koyu’nda, ‘Şafak Töreni’ düzenlendi. Binlerce Avustralyalı ve Yeni Zelandalı, çıkarmada hayatını kaybeden atalarını andı.



ODTÜ’DE OLAYLAR


ANKARA - Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Polisin 4 saat süren müdahalesi sonucu süren olaylarda 15 kişi yaralandı.



DIŞİŞLERİ OBAMA’YI KINADI


ANKARA - Dışişleri Bakanlığı, 1915 olaylarına ilişkin ifadelerinden ötürü ABD Başkanı Obama’yı kınadı. Açıklamada, “Tarihi gerçekleri çarpıtan bu açıklamayı her bakımdan sorunlu buluyor ve esefle karşılıyoruz” denildi.



VARLIK BARIŞI MECLİS’TE


ANKARA - Maliye Bakanlığı, Varlık Barışı düzenlemesine son şeklini verdi. Düzenleme, torba yasa tasarısı olarak Meclis’e sundu.



İSPANYOLLARA BİR ŞOK DAHA


İSTANBUL - UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyollar bir şok daha yaşadı. Bayern Münih’in Barcelona’yı 4-0 yenmesinin ardından Borussia Dortmund da, Real Madrid’i 4-1 mağlup ederek final için büyük avantaj sağladı.
(İHA)