BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,95
ALTIN 2.447,52
HABER /  GÜNCEL

İşyerinde cinsel organını kestiler

Kız meselesi kavgaya dönüşünce yine kan döküldü. Sivas'ta bilardo işleten genç, cinsel organı ve boğazı kesilerek öldürüldü.

Abone ol

Sivas'ta işlenen cinayet bu kadar olmaz dedirten cinsten! Bilarto salonu işleten 34 yaşındaki Necmettin Ö., işlettiği salonda cinsel organı ve boğazından kesilmiş halde bulundu.

Sivas Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin üst katındaki bilardo salonunu işleten Necmettin Ö. (34) ile aralarında husumet olduğu söylenen Ö. A. (24) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle cinsel organı ve boğazından bıçaklanan Necmettin Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, Ö. A. olay sonrasında kaçtı. Polis ekipleri, kız meselesinden çıktığı öğrenilen olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Evli ve iki çocuk babası Necmettin Ö.'nün cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayın şokunu üzerinden atamayan Necmettin Ö.'nün ailesi basın mensuplarına saldırdı. Polisin müdahalesiyle sakinleştirilmek istenen aile polise de zor anlar yaşattı.