BIST 9.839
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.460,44
HABER /  GÜNCEL

İsveçli turiste tecavüz

Alanya'da tatil yapan İsveçli turist, tecavüze uğradığını iddia etti

Abone ol

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan İsveçli turist, tecavüze uğradığını iddia ederek polise başvurdu. İsveçli turiste tecavüz ettiği iddia edilen şahıs ise İsveçli turistin acenteden para alabilmek için böyle bir olayı ileri sürdüğünü söyledi.

Alanya'ya 1 hafta önce tatile gelen İsveçli Anna Gerda Permila Karlson (19), 5 gün önce bir restoranda garson olarak çalışan Ercan Öztürk ile tanıştı. Arkadaşlıklarını ilerleten İsveçli turist ile garson Öztürk, bir süre sonra birlikte oldu.

Aradan 4 gün geçtikten sonra İsveçli turist, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, Ercan Öztürk'ün içeceğine uyuşturucu koyarak kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Alanya Devlet Hastanesi'ne sağlık kontrolü için getirilen İsveçli turistin yakınları, görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştı. Ayrıca, İsveçli turist Karlson, aynı restoranda çalışan Savaş Aslan (17) isimli gencin ise kendisine elle tacizde bulunduğunu öne sürdü.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Ercan Öztürk, ifadesinde, Karlson ile bara gittiklerini, ertesi gün İsveçli turistin ücretini ödediği bir otele gittiklerini anlattı. Gözaltına alınan Savaş Aslan ise elle taciz olayı olmadığını, Karlson'un acenteden para alabilmek için böyle bir olay uydurduğunu ileri sürdü.