BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.405,36
HABER /  DÜNYA

İstifa haberlerini yalanladı

Galatasaray’da Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı öncesinde Başkan Ünal Aysal’ın ilk açıklamış olduğu yönetim kurulu listesinde yer ala...

Abone ol

Galatasaray’da Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı öncesinde Başkan Ünal Aysal’ın ilk açıklamış olduğu yönetim kurulu listesinde yer alan ve ardından listeden çıkartılan Dursun Özbek, hakkında çıkan haberleri yalanladı.
Sarı-kırmızılı siteden yaptığı açıklamada Özbek, “Tam 55 yıldır Galatasaraylıyım. Hayatımın her evresinde elimden geldiğince ve hiç bir karşılık beklemeksizin kulübüme yardımcı olmaya çalıştım. Galatasaray’a 2 yıl gibi bir süre içinde yaptığı katkılar ve icraatıyla hepimizi büyük bir sevinç ve mutluluğa ulaştıran Sayın Başkanımız Ünal Aysal’dan yönetime katılmam konusunda bir davet alınca, sadece gururlanmakla kalmadım, Galatasaray’da ne kadar çok şeyin değişmekte olduğunu bir kez daha anladım. Yıllardır aidatını zamanında ödeyen ancak bu yıl unutmuş bir kişi olarak bu onuru kaçırdığım için üzüntümü tarif etmem mümkün değil” ifadelerini kullandı.
Dursun Özbek listeden çıkarılmasının ardından hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak, bir red ya da istifanın söz konusu olmadığını belirtmesine karşın bu konuda yalan haber yapıldığına dikkat çekerek, bu haberi yalanladı.
(İHA)