BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

İşte Volkswagen'ın yeni aracı

Alman otomobil devi Volkswagen yeni ticari aracını Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor.

Abone ol

Volkswagen Ticari Araç'ın tüm dünyada önemli bir satış başarısına imza atan modeli Caddy, Yeni Caddy Sportline'ı Türkiye pazarına sunuyor.

Volkswagen Ticari Araç açıklamasına göre, Yeni Caddy Sportline 2.0 TDI 140 PS, güçlü motoru ve yüksek tork değerleriyle birlikte sportif görünümü ve çevreci özelliğiyle de dikkati çekiyor.

Sınıfındaki bütün modellerinde ESP'nin standart olarak sunulduğu ilk ticari araç olan Caddy'nin en güçlü versiyonu da, bu özelliğin içinde bulunduğu geniş kapsamlı güvenlik paketiyle pazara giriş yapıyor. Yokuş kalkış desteği seçeneğinin de standart donanım paketi içine dahil edildiği Yeni Caddy Sportline'da ayrıca hız sabitleyici, yağmur sensörü, gündüz farları, otomatik yanan farlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, yolcu ve bagaj bölümü iç kaplama gibi bir çok özellik de mevcut.

TEKNİK ÖZELLİKLER

140 PS'lik yüksek güce sahip 2.0 litrelik motor, 186 km/h'lik maksimum hızıyla üstün performans sağlıyor. Motorda, hava beslemeyle ilgili olarak değişken geometrili turbo (VTG) ve intercooler bulunuyor. Yeni Caddy Sportline 2.0 TDI 140 PS'te kullanılan yüksek motor teknolojisi, sadece yüksek güç ve tork sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda çevreci özelliğiyle öne çıkıyor. 100 km'de 6.1 litrelik (90 km/h sabit hızda, yarı taşıma kapasitesindeki manuel Yeni Caddy Sportline 2.0 TDI 140 PS'in yakıt tüketimi değeri) yakıt tüketimiyle çok tutumlu ve Euro 5 normlarına uygun egzoz emisyon değerleriyle de çevreye saygılı olan 140 PS 2.0 TDI motor ayrıca isteğe bağlı olarak 6 vitesli DSG ile sunuluyor.