BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hem aldattı, hem öldürdü!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde bir kişi 'Beni niye aldatıyorsun' diyen eşini sokak ortasında öldürdü.

Abone ol

Yarsuat Mahallesi, İbrahim Koruklu Caddesi'nde oturan Çelenk Ç. (32), dün akşam saat 23.30'da eşi Hayriye Ç. (27) ile tartıştı. Çelenk Ç., iddiaya göre, kendisine, "Beni bir başka kadınla neden aldatıyorsun?" diyen eşini tekme, tokat dövdü. Hayriye Ç. eşinin dayağından kurtulmak için evden kendini dışarı atıp, sokakta kaçmaya başladı.

Çılgına dönen öfkeli koca Çelenk Ç. de evdeki av tüfeğini alıp eşini kovalamaya başladı. Çelenk Ç., yakaladığı eşine av tüfeğiyle ateş ettikten sonra kaçtı. Silah sesi üzerine sokağa çıkan vatandaşlar sol ayak bölümü parçalanmış olan Hayriye Ç. için ambulans çağırdı. Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, durumunun ağır olması nedeniyle buradan da Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Hayriye Ç. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Çelenk Ç. ise gizlendiği yerde yakalanarak gözaltına alındı. Koca kurbanı Hayriye Ç.'nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hayriye Ç.'nin yakınları, genç kadının cesedine otopsi yapılmasını istemedi. Genç kadının kardeşi olduğu belirtilen bir kişi, adli tıp görevlisine, "Ölen bizim bacımız, öldüren de eniştemiz biz kimseden şikayetçi değiliz. Eğer bacıma bıçak vurursanız senin burada kelleni kopartırım" diye tehdit etti.

Tehdit üzerine adli tıp görevlileri 155 İmdat Polisi arayarak takviye kuvvet istedi. Adli Tıp Kurumu'na çok sayıda polis memuru gönderildi. Öldürülen Hayriye Ç.'nin yakınlarına, otopsinin yapılmasının yasa gereği şart olduğunun anlatılması ve araya bazı kişilerin girmesi üzerine gergin ortam sakinleşti. Yakınları genç kadının cesedine otopsi yapılmasına izin verdi.

Yapılan otopsinin ardından Hayriye Ç.'nin cenazesi yakınlarına teslim edildi. Genç kadının cenazesinin Ceyhan Devlet Hastanesi morguna götürülüp yarın toprağa verileceği bildirildi.