BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

İşte Quaresma'nın yeni takımı

Portekiz medyası Ricardo Quaresma’nın Beşiktaş'ta mutlu olmadığını ve ülkesi Portekiz takımlarından Porto'ya döneceğini yazdı.

Abone ol

Beşiktaş'tan ayrılacağı iddiaları son günlerde çok fazla gündeme gelen Ricardo Quaresma’nın, bu düşüncesini yönetimle paylaştığı bildirildi. Portekiz Abola gazetesi, yıldız oyuncunun artık Beşiktaş’ta mutlu olmadığını yönetime ilettiğini vurguladı. Buna göre Ricardo, Porto’ya geri dönüp, futbolu bırakana kadar burada oynayacak.

35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Antalya kampı öncesi kadro dışı kalıp, sonra affedilmesi nedeniyle mutsuz olduğu belirtildi. Quaresma alacakları nedeniyle yönetimi Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet etmişti. Portekizli oyuncunun Beşiktaş’la 2020 Haziran ayına kadar mukavelesi bulunuyor.

AYNI TAKIMDA BULUŞACAKLAR
Hatırlanacağı gibi Pepe de sözleşmesini karşılıklı olarak feshettikten sonra Porto'ya geri dönmüştü. Qauresma da vatandaşı gibi ülkesi Portekiz'e dönmenin hesaplarını yapıyor.

Quaresma: Her şeyden önce ailemQuaresma: Her şeyden önce ailemQuaresma: Her şeyden önce ailemQuaresma: Her şeyden önce ailemHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN