BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.400,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İşte otelde kalan gerçek Çiçek

Albay Dursun Çiçek'in Erzincan'da otelde kaldığı iddiası vardı. Evet gerçekten kalmış ama bir fark var. İşte otelde kalan Çiçek;

Abone ol

İrtica ile Mücadele Eylem planında ıslak imzası bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Albay Dursun Çiçek'in Erzincan'da bir otelde kaldığı iddiaları gündemi meşgul ederken, otelde kalan kişinin iş adamı Dursun Çiçek olduğu ortaya çıktı.

Ankara Ayaş nüfusuna kayıtlı 1977 doğumlu, inşaat ve altyapı işleriyle uğraşan Dursun Çiçek isimli bir işadamının Erzincanspor maçları için 2008 ile 2009 yıllarında Erzincan'a geldiği öğrenildi.

2008 yılında 3. Lig'de olan Erzincanspor yönetimini devralan işadamı Alp Gülhan'ın yönetiminde bulunan Asbaşkan Murat Polat'ın yakın arkadaşı ve iş ortağı olan Dursun Çiçek, Erzincanspor'un maçlarını takip etmek amacıyla hafta sonlarında Erzincan'a geliyordu.

Müsabakalar dışında Erzincanspor'a ait Vedat Çimen Spor Tesisleri'ndeki antrenmanları da izleyen Dursun Çiçek, 2008 yılının sonlarında Erzincanspor Başkanı Alp Gülhan, Asbaşkan Ahmet Yıldırım ve arkadaşı Murat Polat ile de gazetecilere poz vermişti.