BIST 10.733
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.500,09
HABER /  GÜNCEL

İşte ödül kazanan fotoğraf

Doktorlar çektikleri fotoğraflarla yarıştı. İşte büyük ödülü kazanan fotoğraf...

Abone ol

Nobel İlaç tarafından dördüncü kez düzenlenen “Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması”nı kazananlar, 14 Mart Tıp Bayramı’nda düzenlenen ödül gecesinde açıklandı.

1 Eylül 2007 tarihinde büyük bir heyecanla başlayan ve 25 Ocak 2008’de başvuruları sona eren yarışmanın büyük ödülünün sahibi, Niğde Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Hüseyin Ali Dönmez oldu.


14 Mart Tıp Bayramı’nda Taksim’deki Point Hotel’de düzenlenen ödül gecesinde, İç Hastalıkları Uzmanı Hüseyin Ali Dönmez’in yanı sıra doktor İsmail Ertin, Yücel Oruç, Halil Aydınlıoğlu, Arzu Doğru, Orhan Şen, Varlık Erel, Bilkan Uçkan, Selcen Yüsra Abaylı ve Ali Fuat Varol da çektikleri fotoğraflarla dereceye girdi.

Yıllardır Türkiye genelindeki doktorlar tarafından büyük ilgi gören yarışma, bu yıl kapılarını eczacılar ve son sınıf tıp öğrencilerine de açarak kapsamını genişletmişti. Bu yıl düzenlenen yarışmadaki bir başka yenilik de başvuruların www.doktorobjektif.com  adresinden yapılabilmesi oldu. İnternet sitesi üzerinden veya Nobel İlaç mümessillerine elden teslim edilerek yarışmaya katılan fotoğraf sayısı ise 6 bini buldu.

BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANAN FOTOĞRAF

KAZANANA BOL BOL ÖDÜL

Türkiye’nin en ünlü fotoğrafçıları Ara Güler, İzzet Keribar, Mehmet Günyeli, Kamil Fırat ve Hasan Şenyüksel’den oluşan jüri tarafından değerlendirilen fotoğraflar arasından seçilen büyük ödülün sahibi, www.dunyaninrenkleri.com ile Kuzey Tayland-Laos’da bir hafta çift kişilik tatil kazandı… Ayrıca büyük ödül sahibi, tatil sırasında Sony Alfa fotoğraf makinesi ile çekeceği fotoğrafları Epson printer ile bastırıp, Fotoğrafevi’nde sergileme şansı yakaladı. Yine büyük ödül sahibi doktor, bir adet Lacoste kol saati ile ödüllendirildi. Yarışmanın sponsorları arasında bulunan Epson, adına konan özel ödülü kazanan 1 kişiye video projektör, 2 kişiye foto scanner ve printer hediye etti. Kempinski Özel Ödülü ise Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da çift kişilik tatil ve Six Senses SPA keyfinden oluşuyor. Yarışmadaki ödüllerden biri de Sony tarafından verildi. Sony 3 kişiye Compact dijital fotoğraf makinesi hediye etti. Ayrıca yarışmada başarılı olan 2 kişi, Lacoste Özel Ödülü olan Lacoste kol saati kazandı