BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

İşte o canlı bombanın görüntüsü

CIA üssüne intihar saldırısı düzenleyen Belavi"nin, şok videosu yayınlandı. Belavi "Beytullah Mesud'un intikamını alacağız" diyor

Abone ol

Afganistan’daki CIA üssüne intihar saldırısı düzenleyen Ürdünlü Humam Halil ebu Mulal el Belavi’nin, Pakistan’daki Taliban lideri Hakimullah Mesud ile birlikte videosu yayınlandı.

El Cezire TV’sinin yayınladığı görüntülerde El Belavi, “Beytullah Mesud’un intikamını alacağız” diyor. Pakistan’daki Taliban’ın lideri Mesud, geçen Ağustos ayında ABD hava saldırısında ölmüştü. Pakistan Talibanı’nın yeni lideri Mesud ile birlikte otururken görüntülenen El Belavi, “İntikam için Amerika’nın içeride ve dışarıda vurulması gerekir” diye konuşuyor. El Belavi, İslam düşmanlarına bir mesaj verdiğini söylüyor ve bunlar arasında Ürdün istihbaratı ile CIA’yı sayıyor. Klipte Arapça konuşan El Belavi, şunları söylüyor: “Biz, liderimiz Beytullah Mesud’un kanını yerde bırakmayacağız diyoruz. Onun intikamını Amerika’nın içinde ve dışında almak kaldı. Pakistan Talibanı’nın lideri Mesud, El Kaide lideri Usame bin Ladin’i koruyup barındırmayı hayatıyla ödedi.”