BIST 10.519
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,39
HABER /  GÜNCEL

İşte Milan faciası esprileri

Fenerbahçe'nin Milan önünde hezimete uğraması yeni esprileri de beraberinde getirdi. Sarı-lacivertli taraftarlar yapılan esprileri olgunlukla karşılaması dikkat çekti.

Abone ol

Türkiye’nin gergin gündemini dün 4-0 esprileri yumuşattı. Fenerbahçeli taraftarlar bile maçta tüm golleri atan Milan’ın yıldızını tribünlerden alkışlarken, dün de kendilerine bütün gün yapılan şakaları aynı olgunlukla karşıladılar.

BEŞİKTAŞLI’sından Trabzonlu’suna, Diyarbakırlı’dan Denizlililer’e dün sarı lacivertli dostlarına takılmadan edemediler. Özellikle bu pazar Ali Sami Yen’de karşılaşacakları ezeli rakipleri Galatasaraylılar, Fenerliler’e Kadıköy’de 4 gol atan Milan’ın Ukraynalı yıldızı Schevchenko’lu esprileri birbiri ardından patlatmadan edemediler. Önceki gece Şükrü Saracoğlu’nda İtalyan rakiplerini 4-0’a rağmen ayakta alkışlamasını bilen sarı lacivertli renklere gönül verenler de, dün kendilerine yapılan esprileri aynı güzellikte karşıladılar. Pazar günü yapacakları derbiye gönderme yapan bazı Fenerbahçeliler, ‘Dahi Daum, takımı Galatasaray’a karşı sakladı’ demekten kendilerini alamadı.

İŞTE DÜN GÜNDEMİ YUMUŞATAN 4-0 TAKILMALARI

Hürriyet Gazetesi internet sitesine gönderilen okur yorumları arasından seçilmiştir:

Tombala mı?

1’inci çinko

2’nci çinko

3’üncü çinko

4’üncü çinko

sonra tombala mı?

Yok; Schevchenko!

Ders: Kompozisyon

Konu: ‘Alışmış kudurmuştan betermiş’ ata sözünü, Fenerbahçe’nin dün geceki Milan maçını örnek vererek bir kompozisyon yazınız. Süreniz başladı.

Hısım hısıma olur

Üzülmeyin ne de olsa Milan sizin kardeşiniz. Olan da hısım hısıma ‘4 kısım’ olayı zaten.

Fenerbahçe Avrupa’da yırtamaz... Yırtsa yırtsa; Rui Costa’nın formasını yırtar!

Schalke’den ‘04’ hibesi

Schalke 04, Milan maçından sonra 04’ünü Fener’e hibe edecekmiş.

Sheva’nın ödülü

Dörtçenko’nun (Schevchenko) yılın fair play ödülüne aday hareketi: Fenerli futbolcu, Rui Costa’nın yırtık formasını alıp saklamaya çalıştı. Bunu gören Dörtçenko, maçtan sonra formasını verip, ‘Bunu sakla’ dedi.

Cheroke cip ve Sheva

Soru: Fenerlilere bir soru. Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedir?

Cevap: İkisi de ‘4 ÇEKER!’

90+2’de olanlar

Sheva (Schevchenko) Şükrü Saracoğlu’nda tek başına maç yapıyormuş. Milanlı arkadaşları da dışarıda Kadıköy’ü geziyormuş. Sonra stada gelmişler, ama Sheva ağlıyormuş! Meğer 90+2’de kırmızı kart görmüş, ondan sonra Fener beraberliği sağlamış.

İtalyanlara en güzel teşviki Fener verdi

ÇIRAĞAN Sarayı’nda düzenlenen ve İtalya Cumhurbaşkanı Carlo Azeglio ciampi’nin de katıldığı Türkiye-İtalya İş Forumu’nda konuşan Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, uzun vadeli ekonomik işbirliğinin sağlanması için Türkiye’de katma değeri yüksek sektörlerde bunun teşvik edilmesi gerektiğini dile getirdi. Yabancı yatırımcılara sağlanan teşviklere değinen ve bir de espri yapan Bakan Coşkun, ‘Bu teşviklerden birini dün (önceki) akşam verdik. Fenerbahçe Milan’a 4-0 yenilerek bu teşviğe güzel bir örnek vermiş olduk. Ticari hayatımızda rakiplere karşı inşallah hep birlikte zafer kazanacağız’ diye konuştu. Beşiktaşlı olan Coşkun, Türkiye ve İtalya sanayiinin birbirini tamamlayan bir fırsat olduğunu ve bunun yatırımlara dönüştürülmesi gerektiğini vurguladı.