BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.468,64
HABER /  GÜNCEL

İşte Guti'nin ipini çeken o sözler!

Guti, kendisini yönetimin oynatmadığını söyledi ve bu sözlerin gidiş sürecini hızlandırdı

Abone ol

Beşiktaş'ta yol ayrımına gelen Guti, Carvalhal ile hiç bir sorunu olmadığını söyledi ve ekledi: Yönetim oynatmıyor!

Siyah-Beyazlı yöneticilerin 'arkasında durmadığını' ve takımda yer almasını engellediğini belirten İspanyol yıldız, "Artık başımın çaresine bakacağım" dedi

Beşiktaş'taki yıldız yağmurunun en parlak damlasıydı o... Quaresma da, Simao da önemli transferlerdi ama kimse Real Madrid'in kaptanlığını bile yapmış bir oyuncunun önüne geçemezdi.

Yaşı 33 olsa da, futbol hayatının son demlerinde gelse de o Guti'ydi... Guti Hernandez... Siyah-Beyazlı formayla geçirdiği ilk sezonda enfes paslarıyla Real günlerinden esintiler sunduğu da oldu, takım savunmasını eksik bıraktığı için gelen eleştiriler de... Ancak özel hayatı, saha içindeki görüntüsünden çok daha fazla eleştiri konusuydu... Bu sezon işler daha da kötüleşmeye başladı. Performansı bir türlü istenen noktaya gelemedi, teknik direktör Carlos Carvalhal'in gözüne bir türlü giremedi. Bu tablo da 'sonun başlangıcı' oldu. Beşiktaş'ta formanın yüzünü unutan Guti Hernandez'in Türkiye günleri artık sayılı...

Son olarak Beşiktaş'ın 2-0 kaybettiği Kayserispor maçında forma giyen İspanyol futbolcu, o günden bu yana kadroya giremezken artık oynama umudunu da tüketti. Arkadaşları Gençlerbirliği ile oynarken kendisi İspanya'ya giden ve menajeri ile sözleşmesinin feshi için konuşacak olan tecrübeli oyuncu, Başkent deplasmanı öncesi antrenmana izinsiz olarak çıkmayarak tepkileri üzerine çekmişti.

'HOCAMLA ARAM İYİ'

Habertürk'ün haberine göre Guti'nin durumuyla ilgili her kafadan bir ses çıkarken, İspanyol yıldızın bir süredir Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde şok sözler söylediği iddia edildi. Guti'nin takım arkadaşlarından personele kadar Ümraniye'de kimi görse teknik direktör Carlos Carvalhal ile hiçbir sorunu olmadığını söyleyerek, "Hoca ile aram iyi. Onun beni kasti olarak oynatmayacağını sanmıyorum. Onunla sorunum yok. Bence beni yönetim oynatmıyor. Fenerbahçe ve Kiev maçlarında oynamayı çok istedim ama olmadı. Yapacak bir şey yok. Artık başımın çaresine bakacağım. Burada sürekli özel hayatım konuşuldu. Yönetim de arkamda durmadı" dediği öğrenildi. Bu sözlerin bazı yöneticilerin de kulağına gitmesiyle 'veda' sürecinin hız kazandığı, Guti ile yolların ayrılmasının an meselesi olduğu ifade edildi. Daha önce ABD'nin Los Angeles Galaxy takımından teklif alan 35 yaşındaki oyuncunun bu ülkeye yelken açması bekleniyor. Raul'u kadrosunda bulunduran Schalke'nin de Guti için araştırma yaptığı gelen haberler arasında.