BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

İşte Erdoğan'ın son hali

Geçirdiği sindirim sistemi ameliyatı sonrası evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün önemli bir ziyaretçisi var

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Khalifa Al Thani'yi Kısıklı'daki evinde kabul etti.

Ziyaretin fotoğrafları basına dağıtıldı. Fotoğraflarda Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumunun son derece iyi olduğu görülüyor.

O GÖRÜŞMEDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR... TIKLAYIN

Başbakanlık yetkilileri, Başbakan Erdoğan'ın bu hafta istirahat edeceğini ifade etmişlerdi

Geçtiğimiz hafta geçirdiği ameliyat nedeniyle evinde dinlenen Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'dan sonra bugün de Katar Emiri Al Thani ile görüştü. Katar Emiri saat 11.35'de Erdoğan'ın evinin bulunduğu sokağa girdi. El Thani'nin gelişi sırasında çevrede yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Erdoğan'ın evinin bulunduğu sokak Üsküdar Belediyesi'ne ait temizlik aracıyla süpürüldü. Erdoğan'ın evindeki görüşme yaklaşık 1.5 saat sürdü. Görüşmenin ardından Katar Emiri Khalifa Al Thani Erdoğan'ın evinden ayrıldı.

BU KEZ KRAVAT TAKTI

Görüşmeden sonra Başbakan ile Katar Emiri'nin fotoğrafları da yayınlandı. Başbakan Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile görüşmesinde kravatsız olarak görüntülenmişti.

Bugünkü görüşmede Başbakan'ın takım elbise giydiği ve kravat taktığı görüldü. Fotoğraflarda gülümseyen Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor.

KÜÇÜK'Ü KAPIDA KARŞILADI

Başbakan Erdoğan'ın Katar Emiri'yle görüşmesinin ardından KKTC Başbakanı İrsen Küçük'le görüştü.

KKTC Başbakanı Küçük, eşi Gülin Küçük ile Başbakan Erdoğan'ı, Üsküdar Kısıklı'daki konutunda ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, KKTC Başbakanı Küçük ve eşini kapıda karşıladı.

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.

Öte yandan, ziyaret sırasında Kamil Karki ve ailesi, Başbakan Erdoğan'ın konutu önünde üzerinde ''Geçmiş olsun Sayın Başbakanım. Sizi seviyoruz. Cansa canımız, sevgiyse sevgimiz feda olsun. Her zaman yanındayız'' yazılı bir pankart açtı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Karki, Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiklerini ve geçmiş olsun demek için geldiklerini söyledi.

Karki, aslında Pazar günü daha kalabalık bir grupla gelerek, Başbakan Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletmek istediklerini ancak cenazeleri olduğu için gelemediklerini ifade etti.

Bir vatandaş da, Başbakan Erdoğan'a getirdiği bir tencere aşureyi, kabul edilmeyince, gazetecilere ikram etti.