BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  DÜNYA

İşte en popüler iPhone 5 aksesuarları

Eski iPhone’larını iPhone 5 ile değiştiren kullanıcılar, önceki telefonlarında kullandıkları birçok aksesuarın yeni model ile uyumlu olmadığ...

Abone ol

Eski iPhone’larını iPhone 5 ile değiştiren kullanıcılar, önceki telefonlarında kullandıkları birçok aksesuarın yeni model ile uyumlu olmadığını görecek. İşte iPhone 5 kullanıcıları arasında en popüler olan 10 aksesuar:

1-iHome iDL100 : iPad ve iPod da dahil 3 ayrı mobil cihazı aynı anda şarj edebilme özelliği olan bu ürün, aynı zamanda radyolu dijital bir çalar saat işlevi de görüyor.

2-Magnetyze iPhone 5/5S: Kablosuz ve hızlı şarj için kullanılan bu şarj istasyonu, kolay kullanımının yanı sıra Android işletim sistemli telefonlarla da uyumlu.

3-Turtle Shell 2.0 Kablosuz Hoparlör: Bluetooth hoparlörlerin en iyilerinden gösterilen bu cihaz, 4 saatlik bir şarjın ardından, 12 saat boyunca kesintisiz müzik dinleme imkanı tanıyor. Toz, su ve çarpmaya dayanıklı sert yüzeyiyle ev dışında da kullanılabiliyor. İki hoparlör, 96 desibele kadar yüksek kalite ses verebiliyor. Cihazın üzerinde şarj seviyesini gösteren bir gösterge bulunuyor. Ayrıca hoparlöre, üçayak ve benzeri kamera aksesuarlarının takılabiliyor.

4-MOTO TC Rally: Bu oyuncak otomobili, iPhone’u kullanarak kontrol edebilirsiniz. Aracı kontrol etmek için telefona yüklenen uygulama, çok hassas manevralara imkan tanıyor.

5-Scosche LobeDope Kulaklık: Çok çeşitli renklerde satışa sunulan bu kulaklıklar oldukça hafif ve kulağı rahatsız etmiyor. Mikrofonlu modelleri de bulunan kulaklıkların yanında müziği değiştirme, ses açma-kapama, gelen çağrılara cevap verme ve benzeri işlevlere yarayan uzaktan kumanda da yer alıyor.

6-@7PM Uzaktan Kumanda: Yaklaşık 5 santimetre büyüklüğündeki bu cihazı iPhone’unuza taktığınızda 9,000’den fazla modelde televizyon, müzik çalar ve benzeri aygıtlara kumanda edebilirsiniz.

7-Jackery Giant Taşınabilir Pil: Jackery Giant taşınabilir pil, aynı anda iki cihazla kullanılabiliyor. Saatte 10400 miliamper yüksek kapasitesi ve iPhone’un yanı sıra diğer mobil cihazları şarj etme özelliği bulunuyor.

8-Philips Hue Ampül: iPhone ile kontrol edilebilen ampül. 50 ampüle kadar olan bir aydınlatma sistemini telefonunuzla kontrol edebiliyorsunuz. Bu ampül ayrıca normal ampüllere kıyasla yüzde 80 daha az enerji harcıyor.

9-Lightning 30 iğneli dönüştürücü: Bu aksesuar, Lightning bağlantısına sahip iPhone cihazlarını 30 iğneli bağlantıya dönüştürmeye yarıyor.

10-BoxWave Keyboard Buddy Klavye Kılıfı: Kılıfın içinde ışıklı tuşları olan ve bir şarjla yaklaşık 2 hafta kullanılabilen kablosuz klavye bulunuyor.
(İHA)