BIST 10.180
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.403,30
HABER /  MEDYA

Deniz Akkaya'dan ayakkabı kutusu göndermesi

Ünlü manken Deniz Akkaya, konuk olduğu programda Seray Sever'in dolandırılmasını yorumlarken ayakkabı kutusu benzetmesi yaptı.

Abone ol

2. Sayfa programına konuk olan Deniz Akkaya, Seray Sever'in dolandırılması ile ilgili habere dair yorum yaparken yolsuzluk operasyonuna da gönderme yapmadan edemedi.

Program sunucularından Gülşen'in Seray Sever'in sevgilisi ile ilgili sorduğu; 'İngiltere'ye gitti şu anda. 50 bin doları nerelerde yiyor kim bilir?' sorusu üzerine açıklama yapan Deniz Akkaya; 'Yani 50 bin dolar kimi için çok büyük bir para. Hayatı boyunca göremeyeceği bir para. Kimileri için bakıyorsunuz, ayakkabı kutularının köşesine sıkışmış bir para. O yüzden bu çok para mevzusu tartışılır bir konu. O kişiyi korumak için söylemiyorum ama 50 bin doları acaba o kişi neden çarptı, götürdü? Tabi o da tartışılır. Biz yaşananları bilmiyoruz. Belki bizim bilmediğimiz başka hesaplaşmalar da olabilir.' şeklinde konuştu.

Akkaya canlı yayında yaptığı bu açıklama ile, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda gözaltına alındıktan kısa süre sonra tutuklanan Bakan oğlulları ve Halk Bankası Genel Müdürü'nün evinde sakladığı paralara dikkat çekmeyi başardı.

İşte ünlü mankenin televizyon ekranlarından yaptığı ayakkabı kutusu göndermesi...