BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

İşte dünyanın en mutlu kadını

Adana’da bir kadının iğne oyası işleyerek biriktirdiği parayla satın aldığı 10 koyun çalındı. Koyunları polis tarafından bulunup teslim edil...

Abone ol

Adana’da bir kadının iğne oyası işleyerek biriktirdiği parayla satın aldığı 10 koyun çalındı. Koyunları polis tarafından bulunup teslim edilen kadın, “Şuan dünyanın en mutlu kadını benim" dedi.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Sarıçam ilçesinin Buruk Mahallesi’nde meydana geldi. Sultan Çelik adlı kadın, el işi yaparak biriktirdiği paraları ile 10 koyun ve 1 kuzu aldı. Koyunları ve kuzuyu otlatmaya başlayan Sultan Çelik, sabah kalktığında ağılında koyunlarının olmadığını gördü. Polise başvuran kadın 7 bin lira değerindeki koyunlarının çalındığını söyledi.
Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği dedektifleri harekete geçti.
Yapılan çalışma sonucunda polisler koyunların yerini tespit ederek operasyon yaptı. Operasyonda, koyunları çalan Musa A. kaçtı.
Polis, koyunları sahibi Sultan Çelik’e teslim etti.
Sultan Çelik, iğne oyası işleyerek baş ağrısı çekerek koyunları satın aldığını belirterek şöyle konuştu: "Allah devletimize zeval vermesin. Allah polisimizden razı olsun. Koyunlarım çalındığı için çok üzülmüştüm. Onların geri geleceğini hiç düşünmüyordum. Ama polislerimiz koyunlarımı geri getirdi. Şuan dünyanın en mutlu kadını benim."
(İHA)