BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

İşte Çiçek'in saldırı mesajı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İzmir Foça'da askeri araca yönelik düzenlenen saldırıyla ilgili açıklamada bulundu

Abone ol

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İzmir Foça'da askeri araca yönelik düzenlenen saldırıyla ilgili, ''Huzur içinde bir arada yaşamaktan rahatsız olan hain eller tarafından düzenlenen bu saldırı hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaktır'' dedi.

Çiçek, Foça'da askeri araca düzenlenen bombalı ve silahlı saldırı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e taziye ve geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Çiçek, mesajında şunları kaydetti:

''Kendi kirli emelleri için ülkemizi kan gölüne çeviren bölücü hainler tarafından bugün sabah İzmir'de düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıda bir askerimizin şehit edilmesi ve 11 askerimizin yaralanmasından büyük üzüntü duydum.

Huzur içinde bir arada yaşamaktan rahatsız olan hain eller tarafından düzenlenen bu saldırı, hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaktır. Ülkesi ve milletiyle bir bütün olan devletimizde zaaf meydana getirmeyi amaçlayan bu saldırıyı şiddetle telin ediyorum.

Her karış toprağımızda yürütülen bu vicdandan yoksun saldırı sonucunda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, silahlı kuvvetlerimizin değerli mensuplarına ve şehidimizin yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu tür saldırıların, silahlı kuvvetlerimizin terörle mücadelede sergiledikleri kararlılıkta en küçük bir zaafa yol açmayacağına inanıyor, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.''