BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,27
HABER /  GÜNCEL

Gurbetçi aileyi böyle soydular!

Yaşanan hırsızlık anı tesislerin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Abone ol

Konya’nın Kulu ilçesinde bir dinlenme tesisi sahasında park halindeki otomobilin camları kırılarak içerisinde 7 bin Euro ve kredi kartlarının bulunduğu çanta çalındı.

Kulu makas kavşağı yakınlarında bulunan bir dinlenme tesislerine gelen gurbetçi Dip Konaç, yabancı plakalı otomobilini park edip dinlenmek için eşi Serap Konaç ile birlikte uykuya daldı. Bu sırada tesislere otomobille gelen kimliği belirlenemeyen kişiler, dinlenmek bahanesiyle yabancı plakalı otomobilin yanına park ederek beklemeye geçti. Gurbetçilerin otomobilde uyumasıyla birlikte harekete geçen şüpheliler, aracın camını sert bir cisimle kırdıktan sonra içerinde 7 bin Euro ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı alıp kaçtı. Yaşanan hırsızlık anı tesislerin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde karı-kocanın park halindeki otomobilde uyudukları sırada yanına bir otomobil yanaşıp durdu. Ardından otomobilden inen bir şüpheli, elindeki fenerle otomobilin içini kontrol ediyor. Ardından sert bir cisimle otomobilin camını kıran şüpheli, Serap Konaç'ın kucağındaki çantayı almaya çalışıyor. Camın kırılmasıyla birlikte uyanan Serap Konaç, çantayı vermemek için direniyor ancak başarılı olamıyor. Kadının elinden çantayı alan şüpheli otomobile binerek hızla uzaklaşıyor. Bu sırada Dip Konaç'da aracından inerek otomobille kaçan şüphelileri kovaladığı görülüyor. Olayın ardından tesislerde inceleme yapan polis, kamera kayıtlarından kaçan şüphelilerin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.