BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

İşte Can Dündarı yakan güzel

Can Dündar'ın teknede öpüşürken yakalandığı esmer güzeli İranlı çıktı... 5 dil bilen güzel, bir filmde öyle öpmüş ki rol arkadaşı repliği unutmuş.

Abone ol
Can Dündar'ın uğruna 18 yıllık evliliğini bitirmeyi göze aldığı esmer güzeli, bir oyuncu çıktı... Dündar'ın teknede öpüşürken yakalandığı kişi, İranlı sinema oyuncusu Taies Farzan...
 
Öpüşmesiyle Can Dündar'ı yakan İranlı güzel, oynadığı "Gölgesizler" adlı filmde cesurca öpüştüğü başrol oyuncusuna da zor anlar yaşatmıştı... Oyuncu Hakan Karahan, o anı "Öyle bir öpüştü ki kan ter içinde kaldım ne diyeceğimi unuttum" diye anlatmıştı.

TV PROGRAMINDA TANIŞTILAR

"Birini sevdim. Ve -suçsa bu- hesabını, vermem gereken tek kişiye, eşime verdim." diyerek aşkını kabul eden Dündar, Farzan'la geçen Mart ayında katıldığı "Kürşat Başar'la" adlı programda tanışmış.


[PAGE]


İRAN'DAN TÜRKİYE'YE...

Can Dündar'ın Taies Farzan'la tanışıklığı kısa süre sonra aşka dönüşmüş. Tahran doğumlu olan Farzan'ın ailesi İran'dan Türkiye'ye, sonra da Almanya'ya göç etmiş.



ÖPÜŞTÜĞÜ ROL ARKADAŞINA REPLİĞİNİ UNUTTURDU

Taies Farzan 'ın rol aldığı 'Gölgesizler' filminde Hakan Karahan ile öpüşmesi olay olmuştu. Karahan 'Ben kadınları üst dudaktan öperim, ama Taies yüzünü çevirince alt dudağı geldi. Donup Kaldım' açıklaması yapmıştı. 

"BEN ALT DUDAK ÜST DUDAK DİYE AYIRMAM" DEDİ

İranlı güzelin, oyuncu Hakan Karahan'ın bu sözlerine yanıtı şöyle oldu: ''Ben alt dudak üst dudak diye ayırımcılık yapmam, fark etmez, İlk kez de öpüşmüyorum. Daha önce başka bir filmde seviştim hatta... Gerçi ilk kez biri çıkıp cesurca 'öyle bir öptü ki, repliğimi unuttum' dedi.  Ama bunu ciddiye almadım.''

[PAGE]


5 DİL BİLİYOR

Farsça, Türkçe, Almanca, İngilizce ve Kürtçe konuşan Farzan, Özcan Deniz'le Kader dizisinde, geçtiğimiz yıl da 'Gölgesizler' adlı filmde rol aldı. Yönetmenlik de yapan Farzan, yazıp yönettiği kısa metrajlı filmle Los Angeles'ta 'en iyi yönetmen' ödülünü almış.


ÖYLE BİR ÖPTÜ Kİ NE DİYECEĞİNİ UNUTTU... ROL ARKADAŞI O ANI NASIL ANLATTI... DİĞER SAYFADA..

[PAGE]

ÖYLE BİR ÖPTÜ Kİ UNUTTURDU

“Gölgesizler” filminin başrol oyuncusu Hakan Karahan, Taies Farzan’la olan öpüşme sahnesinin kendisini çok zorladığını söyledi.
Karahan, alt dudağı öpmeye alışık olmadığı için bu çekimin defalarca tekrarlandığını anlattı.


[PAGE]


ALT DUDAĞI BANA GELDİ KAN TER İÇİNDE KALDIM

Saba Tümer’in programına konuk olan Hakan Karahan, “Gölgesizler”in setinde yaşadığı zorlukları anlattı. Senaryo gereği de olsa rol arkadaşı ile öpüşürken çok heyecanlandığını belirten Karahan, “Ben kadınları hep üst dudaktan öptüm. Ama Taies yüzünü hafifçe çevirince, alt dudağı bana geldi. Tabii ne yapacağımı şaşırdım. Ümit (Ünal) donup kaldığımı görünce kesti çekimi. Beni sürekli pudraladılar, çünkü kan ter içindeydim” dedi.

[PAGE]

ÖYLE BİR ÖPTÜ Kİ NE DİYECEĞİMİ UNUTTUM

Karahan, denemelerinden birinin de bir kazaya sebep olduğunu anlattı: “Öpeceğim diye iyice konsantre oldum ve üst dudağı yakalamak için hızlı hareket ettim. Bu sefer dişlerimiz çarpıştı! Nihayet öpüştüğümüzde Taies rolünün hakkını öyle bir verdi ki, ne diyeceğimi unuttum. İki lafım vardı, onları da söyleyemedim.”

[PAGE]





[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]