BIST 9.541
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.486,81
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kim elenecek All Star şoku!

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun ilk yanıtı geldi. İşte Benim Stilim eleme gecesinde Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi kaldı.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının cuma günü yayınlanan son bölümünde 'bu hafta kim elendi ' sorusunun ilk ipucu geldi. İşte Benim Stilim All Star yarışmasında haftayı ağlayan suratlarla tamamlayan Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi eleme gecesine kalan isimler oldu.

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA ELENEN İSİM KİM OLDU?

İşte Benim Stilim All Star'da bu haftanın olayı eşi Emir Şaşmaz'ın 40'ı çıkmadan yarışmaya katılan Nazlı Hamarat ile uyuşturucu krizine mi girdi iddiaları ortaya atılan Ayşenur Balcı oldu.

Nur Yerlitaş , İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le İşte Benim Stilim All star cumartesi akşamı saat 20.00'da TV8 ekranlarında eleme gecesi heyecanı yaşatacak. Haftanın en düşük puanlı isimleri cuma günü belirlendi. Bu yarışmacılar Gizem Güler , Ayşenur Balcı , Nihal Candan, Gülşah Yılmaz , Tuğçe Ergişi oldu.
iste-benim-stilim-all-star-eleme-gecesi-kim-elendi.jpgJüri bunların içinden iki ismi Ayşenur Balcı ile Gülşah Yılmaz 'ı kurtardı. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine kalan 3 isim Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi oldu.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ
İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi saat 20.00'da başlayacak ve 'kim elendi' sorusunun yanıtını verecek. Jürinin kurtarmadığı ve haftayı en kötü puanlarla kapatan Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi arasından biri bu hafta elenecek.

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının geçen hafta ilk kez yapılan elemesinde Maria Surina elenmişti. Bu hafta Nihal Candan ya da Gizem Güler'in gitme ihtimali yüksek görünüyor.

İŞTE BENİM STİLİM KONUKLARI
İşte Benim Stilim cumartesi gecesi elemesinde İlyas Yalçıntaş ve Aydilge konuk olarak katılacaklar. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde önce haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi belirlenecek. Ardından da 'kim elendi' sorusunun yanıtı ortaya çıkacak.

NAZLI HAMARAT EŞİNİN 40'I ÇIKMADAN GELDİ SÜPER MİNİSİYLE...
Boğazı kesilerek öldürülen eşi Emir Şaşmaz 'ın 40'ı bile çıkmadan İşte Benim Stilim All Star yarışmasına dahil olan Nazlı Hamarat haftanın olayı oldu. Nazlı Hamarat bütün hafta siyahlar giyeceğini ve yasta olduğu için dekolte kullanmayacağını söyledi. Ancak bu sözünü üç gün sonra çiğneyip süper mini bir elbiseyle podyumda boy gösterdi. Ayşegül Doğan da Nazlı Hamarat 'a 'yas sebebiyle dekolte giymeme' kararını hatırlatarak eteğinin çok kısa olduğunu söyledi. Jüri üyeleri de Nazlı Hamarat'ın süper mini eteğini eleştirdi.


AYŞENUR BALCI UYUŞTURUCU MU ALDI? HAFTANIN OLAYI
Bu hafta İşte Benim Stilim All Star yarışmasına damga vuran olay Ayşenur Balcı 'nın podyumda fenalaşması oldu. Titreme nöbetine giren Ayşenur Balcı 'nın hali uyuşturucu krizine mi girdi sorularını gündeme getirdi.