BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.383,60
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim kim elendi 21 Şubat elemesi

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi belli oldu. TV8'deki 21 şubat İste benim stilim oylamasında elenen isim Özge Sarı oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim'den bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 21 şubat pazar gününe alınan eleme gecesinde verildi. İşte Benim Stilim'de Bahar Candan, Özge Sarı ve Dilara Yaşar elenmek üzere jürinin önüne geldi. Peki elenen kim oldu?

İşte Benim Stilim yarışmasının hem eleme günü hem de eleme sistemi değişti. İşte Benim Stilim Nur Yerlitaş'ın dönüşünün ardından pazar günü elemeyi düzenledi.

İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de bu hafta dönem performansında en kötü puanı alan Özge Sarı ile Dilara Yaşar ile yarışmacıların ismini verdiği Bahar Candan jürinin önüne çıktı. İşte Benim Stilim jürisi bu üç isimden gidecek olan yarışmacıyı oyladı. İşte Benim Stilim'e veda oylamasında jürinin oylama sonuçları şöyle oldu;

Nur Yerlitaş Özge Sarı elensin dedi.
Konuk jüri üyesi Rafet El Roman da Özge Sarı elensin tercihini yaptı.
İvana Sert ile Uğurkan Erez de aynı ismi verince İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen isim Özge Sarı oldu. 

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI KİMDİR

BAHAR CANDAN KİMDİR NİHAL CANDAN'IN KARDEŞİ

 Bahar Candan, on sekiz yaşında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor ve diğer aile bireyleri gibi avukat olmak istiyor. Miley Cyrus hayranı olan Bahar Candan "bebek gibi" konuşma alışkanlığı ile jüriyi zaman zaman hayli sinir ediyor. Nihal Candan'ın kardeşi olan Bahar Candan, tarzından çok tavırları ile dikkat çekiyor.

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

Yeşim Aydın 21 yaşında daha önce çalışma hayatı olmasına rağmen belirli bir mesleği yok. Biraz fazla sinirli ve agresif olmasına rağmen bu huyunu haksızlığa veya üzerine gelindiğinde dışa vuruyor. Genelde sakin ve eğlenceli. Giyim tarzını daha çok street fashion olarak yorumluyor.

TUĞBA İLDİZ KİMDİR?

Tuğba İldiz 18 Aralık 1988'de İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniveritesi İktisat bölümünü bitirdi, İstanbul Üniversitesi Yönetim bölümünde ise 4. sınıfta. 6 yaşında profesyonel olarak artistik cimnastik ile tanışan Tuğba bu dalda 39 madalyaya sahip. 14 yaşından beri profesyonel olarak da dans eden Tuğba, Ajda Pekkan, Murat Boz gibi sanatçıların sahnesinde ve Anadolu Efes'in Cheerleader grubunda Efes kızlarında yer aldı.

DİCLE TURGAL KİMDİR?

Dicle Turgal 1 Şubat 1981 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi mezunu ola Dicle Turgal kova burcundan. Dicle Turgal kendini Moda aşığı bir kadın olarak görüyor ve bunun her alanından keyif alıyor.

DİLARA RABİA YAŞAR KİMDİR?

1993 yılında İstanbulda dünyaya gelen Dilara Rabia Yaşar, İstanbul Bahçelievler'de oturuyor. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi olan Dilara Rabia Yaşar doğallığı tercih ediyor.

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş 20 yaşında ve Adanalı. Ailesinin tek kız çocuğu olan Yağmur Taktaş, Adana'da Anadolu Lisesi Mezunu .Yağmur Taktaş alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmak en sevdiği şeyler arasında.

ZEYNEP VURAN KİMDİR?

Zeynep Vuran, 1993 Bursa doğumlu. Babası aslen Tokatlı annesi de Bulgaristan göçmeni olan Zeynep'in anneannesinin yanında Bursa'da büyümüş. Anneannesine çok düşkün olan Zeynep Vuran Trakya Üniversitesi Turizm mezunu.

ESİN ÇEPNİ KİMDİR?

Esin Çepni, 24 Temmuz 1993'te İstanbul Eminönü'nde dünyaya geldi. Bir çok iş tecrübesinden sonra şuanda lisanslı makyaj uzmanlığı yapıyor. Annesi ve ablası dışında Ballı ve Pamuk adında iki kedisi ile birlikte yaşıyor.

MELİKE ÇAMLIOĞLU KİMDİR?

19 Mart 1997 Ankara Keçiören doğumlu olan Melike Çamlıoglu, İzmir Tireli anne babanın iki kız çocuğundan en küçüğü. Babasının görevi gereği Türkiye'nin bir çok yerini gezen Melike, öğrenimine bir çok yerde başlayıp en son Tire Öğretmen Lisesi'nde tamamlamış. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünü kazanan Melike Çamlıoğlu spikerlik eğitimi de almış.

MERAL AVCI KİMDİR?

Meral Avcı 1987 Ardahan doğumlu. İstanbulda yaşayan Meral Avcı, okul Öncesi Eğitim ve Psikolojisi mezunu. Özel bir sanat okulunda Fashion designer eğitimi alan Meral Avcı, seyahati, ata binmeyi ve yüzmeyi seviyor..

ÖZGE SARI KİMDİR?

Özge Sarı, 12 mayıs 1991 İzmir doğumlu bir Çerkez kızı. Afyon Kocatepe Fakultesi Turizm Seyahat İşletmeciliği bölümünden mezun olan Özge Sarı uzun süre bankacılık yapmış. 90-60-92 vücut ölçülerine sahip olan Özge Sarı yemek yemeyi çok seviyor.

SELAY TOPÇUOĞLU KİMDİR?

Selay Topçuoğlu 1984 İstanbul doğumlu. Lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan Selay Topçuoğlu Radyo-Televizyon eğitimi almış. Aşçılık eğitimi de alan Selay Topçuoğlu, bir çok restoranta danışmanlık hizmeti vermiş. Bir sene içinde verdiği 45 kilo veren Selay Topçuoğlu kendini merhametli olarak niteliyor.