BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.426,32
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kim elendi 1 Nisan eleme gecesi

İşte benim stilimden bu hafta kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim 1 Nisan eleme gecesine İrem Derici konuk oldu peki gecenin sonunda kim elendi?

Abone ol

İşte Benim Stilim 1 Nisan eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. TV8 kanalında izleyici ile buluşan İşte Benim Stilim'e konuk jüri üyesi İrem Derici oldu.

Öykü Serter tarafından sunulan İşte Benim Stilim'de eleme gecesinin konsepti 'avangart' oldu. Konuk jüri üyesi olan İrem Derici ise yeni şarkılarıyla geceye renk kattı.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ'NDE İKİ YARIŞMACI BİRDEN ELENDİ

İşte Benim Stilim'den kim elendi sorusunun yanıtı cevap bulurken, Öykü Sertel'in final haftasına girildiğini haber vermesi programı takip edenleri heyecanlandırdı. İki ismin birden hayallerine veda ettiği gecede, geriye kalan yarışmacılar finalist olmaya hak kazandı.

İşte Benim Stilim'de haftanın konsepti avangart oldu. Gecenin sonunda en düşük puanı alan dört yarışmacı jürinin karşısına çıktı.Eleme gecesine damga vuran olaysa Berrak Deniz'in elenmek için podyuma konseptle ilgisi olmayan kıyafetlerle çıkarak jürinin kendisini elemesini istemesi oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DEN KİM ELENDİ 1 NİSAN ELEMESİ

İşte Benim Stilim 1 Nisan 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için ismi verilen dört yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı.

İşte Benim Stilim jürisinin karşısına çıkan Zeynep Vuran, Yağmur Taktaş ve Berrak Deniz'in arasına yarışmacıların seçtiği 4. isim olarak Bahar Candan katıldı. Potaya çıkan bu dört isim arasından jüri, elenmesi için ilk olarak Berrak Deniz'ni, ikinci olarak ise Zeynep Vuran'ın ismini verdi. Böylece gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden iki yarışmacı Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu.

İşte Benim Stilim 1 Nisan 2016 eleme gecesinde iki ismin yarışmaya veda etmesi ile final haftasının startı da verilmiş oldu. Sona kalan 7 isim İşte Benim Stilim finaline kadar yarışmaya devam etme şansı yakaladı.