BIST 9.970
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.435,13
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim elemesi öncesi skandal

27 Mart Eleme gecesinde İşte Benim Stilim 'de kim elendi diye beklerken Nazlı Hamarat krizi çıktı. Borç taktığı kişiler Nazlı Hamarat için İşte Benim Stilim'i bastı.

Abone ol

İşte Benim Stilim 'de bu akşam kim elendi diye beklenirken yarışmada Nazlı Hamarat'ın borç skandalı patladı. Nazlı Hamarat 5 bin liraya aldığı kıyafetin parasını ödemeyince alacaklılar İşte Benim Stilim stüdyosunu bastı. Nazlı Hamarat ise jürinin 'öde' ısrarlarına rağmen 'Nuh dedi peygamber demedi'.

İşte Benim Stilim 'in zenginliği ile hava atan yarışmacılarından Nazlı Hamarat'ı rezil eden 'borç' skandalında ikinci perde yaşandı. Gala gecesi giydiği kanatların parasını ödemeyen Nazlı Hamarat alacaklıların kapıya dayanması ile olay yarattı. Yarışmacıdan parayı alamayan borçlular İşte Benim stüdyosuna kadar geldiler.

NAZLI HAMARAT 'IN BORCU NE KADAR?
Nazlı Hamarat 'ın satın aldığı kıyafetin 5 bin lira değerinde olduğu ortaya çıktı. Kıyafet için sadece 1000 lira kapora veren Nazlı Hamarat geriye kalan parayı ödemedi. Kostümün yarışma sırasında kanadının kırıldığını söyleyen Nazlı Hamarat bu sebeple parayı vermeyeceğini söyledi. Yarışmacı arkadaşları ise kostümün teslim alındıktan sonra zarar gördüğünü belirterek Nazlı Hamarat 'ın tavrını eleştirdi.

JÜRİ ÇILDIRDI : BORCUNU ÖDE NAZLI
Nazlı Hamarat stüdyoya kadar gelen borçluları ile kavga etmesine rağmen borcunu ödemedi. İşte Benim Stilim jürisi Nazlı Hamarat 'ın bu tavrı karşısında şoke oldu. Borcu olduğunu kabul eden Nazlı Hamarat 'Ödemeyeceğim mahkemeye gitsinler' dedi. Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş borcunu ödesin diye ne kadar bastırdılarsa da Nazlı Hamarat 'Nuh dedi peygamber demedi'.

İŞTE BENİM STİLİM 27 MART ELEME GECESİ KİM ELENİR?
işte-benim-stilim-kim-elendi-27-mart-elemesi.jpgİşte Benim Stilim yarışmasının bu akşam ekrana gelecek eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı verecek. İşte Benim Stilim 'de geçen hafta yarışmanın popüler isimlerinden Özden Cerrahoğlu elenmişti. Bu hafta Nihal Candan arka arkaya aldığı günün rüküşü ile eleme gecesinde gitme ihtimali en fazla olan isim olarak öne çıkıyor. Nazlı Hamarat 'ın alacaklıları borç takıp İşte Benim Stilim kapısına dayandırması da onun için gitme ihtimali doğurdu. İşte Benim Stilim 27 Mart eleme gecesinin fragmanı;