BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,79
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim birinci kim olur kim elendi?

27 Mart 2015 tarihinde yarı final yapan İşte Benim Stilim 'de birinciliğe kimler kaldı? İşte Benim Stilim 'de bu hafta iki kişi elendi peki kim gitti kim kaldı?

Abone ol

İşte Benim Stilim 'de bu hafta Nihal Candan ve Gülay Hançer elendi. Nazlı Hamarat iki kez İşte Benim Stilim jürisinin önüne geldi ancak her defasında elenmekten kurtuldu. Peki elenen isimlerden sonra İşte Benim Stilim yarışmasında birinciliğin adayları kimler oldu?

İşte Benim Stilim yarışması 3 Nisan 2015 cuma günü final yapacak. Bu hafta İşte Benim Stilim yarışmasının birincisi belli olacak. Ancak yarışmada tuhaf bir tablo ortaya çıktı. Nur Yerlitaş 'ın itiraf ettiği gibi 'birinci olabilecek' tarzda biri bulunmuyor.

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim yarışmasında bu hafta iki kişinin birden elendi. Yarışmanın rüküşler kraliçesi Nihal Candan ilk elenen isim oldu. İşte Benim Stilim ikinci elemede ise Gülay Hançer gitti. Nihal Candan ve Gülay Hançer elemede Nazlı Hamarat ile birlikte jürinin önüne geldiler. Nazlı Hamarat her iki elemeden de kurtuldu.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİ KİM OLUR?
Yarı final elemesinde 2 kişiyi yollayan İşte Benim Stilim yarışması final için gün sayarken tuhaf bir tabloyla karşı karşıya. İşte Benim Stilim jürisi tarzı olan tek ismi , Nazlı Kayaaslan 'ı elediği için birinci bulamıyor. İşte Benim Stilim 'de son elenen isimlerin ardından birinciliğin adayı olan isimler şunlar;

ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR ?
İşte Benim Stilim yarışmacılarından Zeynep Öztürk birinciliğin favori adayları arasında. 'Şık' tanımına giren Zeynep Öztürk butik işletmecisi. Ablası yapımcı olan Zeynep Öztürk skandal yaratan bir kavgayla gündeme gelmişti.
zeynep-öztürk-kimdir.20150330150740.jpg
Nazlı Hamarat 'ı dövmeye kalkın Zeynep Öztürk stüdyoyu terketmişti. Zeynep Öztürk bu olaya rağmen İşte Benim Stilim 'de yoluna devam etti ve finale kadar geldi. Birinci olma ihtimali bulunan Zeynep Öztürk 'tarz' olarak vasatı aşabilmiş değil. Haliyle İşte Benim Stilim jürisi Zeynep Öztürk 'i birinciliğe uygun bulursa bunu izah etmekte zorlanacak. 

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?
Emel Özkızıltaş televizyon kanallarının 'seyyar' yarışmacılarından biri. Daha önce başka yarışmalarda da boy gösteren Emel Özkızıltaş bu hafta sonu İşte Benim Stilim birinciliği için yarışacak.
emel-özkiziltaş-kimdir.20150330150758.jpg
Hosteslik yapan Emel Özkızıltaş 'ın tarzı için söylenebilecek bir kelime yok. Çünkü 'ne tarz' de de stil sahibi. Finale kadar Nur Yerlitaş 'ın 'sevgi'siyle gelen Emel Özkızıltaş 'ın 'birinci' olma ihtimali bulunmuyor.

ÇİĞDEM ÇELİK KİMDİR?
İşte Benim Stilim 'de birinciliğin adaylarından olan Çiğdem Çelik hosteslik mesleğinden gelme. İşte Benim Stilim 'den bir kez elenen Çiğdem Çelik ikinci kez yarışmaya dahil edildi.
çiğdem-çelik.20150330150821.jpg
Nazlı Hamarat başta olmak üzere hem jürinin hem de diğer yarışmacıların 'şamar oğlanına' dönen Çiğdem Çelik 'stil ve tarz' kelimelerinin yakınından bile geçmiyor. İşte Benim Stilim jürisi Çiğdem Çelik 'i değil birinci ikinci ya da üçüncü dahi yapmaz.

İLBİLGE UZUN KİMDİR BİRİNCİ OLUR MU?
İşte Benim Stilim yarışmacılarından İlbilge Uzun da Çiğdem Çelik gibi önce elenen sonra geri alınan isimlerden. Sıradışı giyinmeyi tercih eden İlbilge Uzun 'un asıl mesleği dans.
ilbilge-uzun-kimdir.20150330150839.jpg
Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanıdığımız Ayşegül Balcı 'nın yakın arkadaşı olan İlbilge Uzun birinciliğe en yakın isimlerden biri. Ancak İlbilge Uzun da birinci olsa dahi tarzıyla bunun hakkını verebilen bir yarışmacı değil.

NAZLI HAMARAT KİMDİR BİRİNCİ OLUR MU?
Emir Şaşmaz ile olan olaylı evliliği ile bilinen Nazlı Hamarat 'zengin' kızı rolünü İşte Benim Stilim yarışmasında herkesin gözüne soktu. Son hafta borç skandalı patlayan Nazlı Hamarat buna rağmen finale kaldı.
nazli-hamarat-işte-benim-stilim.jpgİşte Benim Stilim jürisi 'uçan kuşa borç' takan bir ismi yarışmanın birincisi olarak seçerse programın itibarını bitirir. Haliyle Nazlı Hamarat birincilikten kendini 'borçlarıyla' birlikte elemiş görünüyor.

BU STİLLE KİMSE BİRİNCİLİĞİ HAK ETMİYOR
İşte Benim Stilim yarışmasında finale kalan isimlere baktığımızda 'birinciliği' hakkıyla alabilecek bir isim bulunmuyor. Dolayısıyla İşte Benim Stilim yarışmasının finalinde kim birinci olursa olsun 'tarz ve stil' olarak değil sadece 'kötünün iyisi' olarak seçilmiş olacak.

İŞTE BENİM STİLİM NİHAL CANDAN ELENDİ
İşte Benim Stilim 27 Mart elemesinde Nihal Candan en kötü performansı sergileyince kendini jürinin önünde buldu. Nihal Candan ve Nazla Hamarat arasındaki eleme oylamasında jüride bir kişi hariç herkes Nihal Candan elensin dedi.

Yarı final yapan İşte Benim Stilim'de elenen birinci isim Nihal Candan 'ın aldığı oylar.

Yılmaz Morgül Nihal Candan elensin dedi.
Nur Yerlitaş Nihal Candan elensin diyerek oy verdi.
İvana Sert Nihal Candan elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu da Nihal Candan adını verdi.
Uğurkan Erez Nazlı Hamarat dedi ancak oyu sonucu değiştirmediği için Nihal Candan elendi.

İŞTE BENİM STİLİM GÜLAY HANÇER ELENDİ
İşte Benim Stilim 'de ikinci oylamada jüri nabızları hızlandırmak için kararı son üyesi Uğurkan Erez'e bıraktı. Nur Yerlitaş ve İvana Sert elenmesi için Nazlı Hamarat 'ın adını , Kemal Doğulu, Yılmaz Morgül ve Uğurkan Erez ise Gülay Hançer 'in ismini verdi. İkinci elemede Gülay Hançer giderken esnafa borç takan Nazlı Hamarat birinciliğin adaylarından oldu.

BU MU İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ ADAYI
İşte Benim Stilim yarışması 'tarz' olmayan yarışmacılarla finale giderken Nazlı Hamarat taktığı borçlarla skandal yarattı. Zengin olduğu iddiasındaki Nazlı Hamarat 'ın satın aldığı 5 bin lira değerindeki kıyafetin parasını ödememesi alacaklıları kapıya dizdi. Kıyafet için sadece 1000 lira kapora veren Nazlı Hamarat geriye kalan parayı ödemiyor. Ve bu isim İşte Benim Stilim birinciliğinin adayı oldu. İşte Nazlı Hamarat 'ın borç skandalı;