BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim All Star'da elenen isimler şok etti

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı şoke etti. İşte Benim Stilim birincileri Aycan-Nurcan Şencanlar ile Emel Özkızıltaş elendi.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmasını daha önce kazanan ikizler Aycan - Nurcan Şencan ile Emel Özkızıltaş 4 aralık eleme gecesinde veda eden isimler oldu. Jüri Özden Cerrahoğlu'nu kurtarırken karar şaşkınlık yarattı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM ELENDİ

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının 4 aralık eleme gecesinde beklenenden çok farklı bir sonuç çıktı. Kim elendi diye beklerken İşte Benim Stilim All Star jürisi daha önce birinci seçtikleri isimleri yarışmadan yollayarak şaşırttı.

Yapılan oylamada jüri ikizler Aycan Şencan ile Nurcan Şencan'ı ve Emel Özkızıltaş'ın gitmesi yönünde sonuç çıktı. Torpilli olduğu iddiaları olan Özden Cerrahoğlu ise elemeden kurtuldu.

Hafta içinde en düşük puanları alan eleme adaylarından Gülay Hançer ise gecenin sürprizini yaşadı. Yarışmacıların verdiği oylarla Gülay Hançer elemeden kurtuldu. Kendisi de sonuca inanamadı. Oylamayla eleme potasından dönen Gülay Hançer haliyle jürinin önüne çıkmadı.

İşte Benim Stilim All Star'da gala gecesinin birincisi ise Ezgi Ünal oldu ve 10 bin liralık para ödülünü kazandı.