BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.431,41
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim All Star sürprizi Acun öyle bir para...

TV8 'de başlayan İşte Benim Stilim All Star yarışmasında kimler yarışıyor. İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kimdir sizlere listeyi sunalım ve tanıtalım.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star ilk gün yarışmacıların kimler olduğunun açıklanmasıyla başladı. Bugün başlaması planlanan İşte Benim Stilim All Star bir gün erken start verdi. Pazar günü yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasının ilk bölümünde yarışmacılar tek tek tanıtıldı. Peki İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kimler? Her hafta Acun Ilıcalı'nın vereceği büyük ödül ne?

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği; jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in yer aldığı programın 31 Ağustos’ta ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu; ancak yayın tarihi bir gün öne alındı. Pazar akşamı gala gecesiyle izleyici karşısına çıkan İşte Benim Stilim 3 sezonun en dikkat çekici isimleri açıklandı...

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI KİMLER?
işte-benim-stilim-all-star-yarişmacilari-kimdir.jpgİşte Benim Stilim yarışmasında son 3 sezonun en iddialı isimlerinin yanı sıra 'en şirret' tipleri yer alıyor. İşte Benim Stilim All Star yarışmasına kimler katıldı işte tam liste;

Aycan - Nurcan Şencan , Özden Cerrahoğlu , Emel Özkızıltaş , Ayşegül Doğan , Çiğdem Çelik , Ezgi Baylar , Tuğçe Ergişi , Maria Surina , Gizem Güler , Nihal Candan , Gülşah Yılmaz , Ayşenur Balcı , Ezgi Ünal ve Nazlı Kayaaslan.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE İLK KAVGA
İşte Benim Stilim All Star 'da şıklık yarışı kadar 'laf sokma' yarışı da yaşanacak görünüyor. İlk geceden kapışma da yaşandı. Nihal Candan ile Ayşegül kavga etti.

ACUN ILICALI PARA DAĞITACAK
İşte Benim Stilim All Star 'da kurallar da değişti. Acun Ilıcalı gala gecesinde para dağıtacak. Galada birinci olan İşte Benim All Star yarışmacısı 10 bin lira alacak. İşte Benim Stilim All Star 'da puanlama da değişti. Artık jüri yarışmacıları 10 üzerinden puanlarla değerlendirecek. Her gün 1 kişi en kötü giyenen seçilecek ve ağlayan suratın sahibi olacak.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR 'DA ELEME NASIL OLACAK?
nur-yerlitaş-işte-benim-stilim-all-star.jpgİşte Benim Stilim All Star 'ın final gecesinde eleme hafta içinde ağlayan surat alanlar eleme adayı olacak. Ancak jürinin 5 kişiden 2'sini kurtarma hakkı olacak. Böylece final gecesi elemeye 3 kişi çıkacak ve biri elenecek.

İşte benim stilim all star yeni kuralları





İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ