BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim All Star kim elendi 16 Ekim

İşte Benim Stilim yarışmasında bu hafta kim elendi belli oluyor. İşte Benim All Star 15 Ekim eleme gecesinde Nazlı Hamarat şoku yaşandı.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star 15 ekim eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Nazlı Hamarat mı Emel Özkızıltaş mı elendi işte sonuç.
işte benim stilim kim elendi all star 16 ekim eleme gecesi
İşte Benim Stilim all star eleme gecesine bu hafta bir dönemin ünlü yıldızı Neşe Karaböcek konuk oldu. Eleme gecesinin konsepti ise 80'ler ve 90'lar oldu. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'den oluşan jüri gala gecesinin sonunda yarışmaya veda edecek ismi belirledi.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilimde kim elendi sorusunun yanıtı için adaylar jürinin önüne gelince kararlar şu şekilde çıktı;

Nur Yerlitaş Nazlı Hamarat elensin dedi
Kemal Doğulu da oyunu Nazlı Hamarat elensin diyerek açıkladı.
İvana Sert Nazlı Hamarat için oy verdi.
Uğurkan Erez de Nazlı Hamarat deyince ilk kez jüri 4'te 4 oyla bir yarışmacıyı elemiş oldu. Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star'dan elendi.

nazlı hamarat işte benim stilim all star yarışmasından 16 ekimde elendiNazlı Hamarat'ın sevgilisi ile birlikte olmak için elenmeyi istediği şeklinde iddialar bulunuyor. Nazlı Hamarat herkesle veda ederek geç katıldığı İşte Benim Stilim'den erken ayrıldı.

10 BİN LİRALIK PARA ÖDÜLÜ

İşte Benim Stilim All Star haftanın birincisine yine büyük para ödülü verdi. 80'ler ve 90'lar konseptinde gala gecesinin birincisi olan yarışmacı ikizler oldu. İkizler 10 bin liralık para ödülünü aldı.

NAZLI HAMARAT 'IN SEVGİLİSİ DORUK KİM?

Nazlı Hamarat eşi Emir Şaşmaz'ın ölümünün üzerinden 2 ay geçmeden yeni bir sevgili buldu. Haftanın olayı da Nazlı Hamarat 'ın aşk itirafı oldu. Nazlı Hamarat Doruk isimle sevgilisiyle üniversite yıllarından tanıştıklarını söyledi. Eşi Emir Şaşmaz'ın da bu ilişkiden haberi varmış ve Nazlı Hamarat'ı kıskandığı için görüşmelerine izin vermiyormuş. Nazlı Hamarat 'Doruk' isimli kişiyle evlilik yolunda ciddi bir ilişkiye başladıkları söyledi.