BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim All Star kim elendi 13 Kasım

İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim 13 Kasım eleme gecesinde İlbige Uzun ve Sinem Uzun elemeye çıktı. İlbige Uzun elendi.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım eleme gecesinde bu hafta kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim'de Sinem Umaş ve Özden Cerrahoğlu eleme adayları oldu.

İşte Benim Stilim All Star'da haftanın gala gecesi saat 21.15'de TV8 ekranlarında izleyici ile buluştu. Çizgi film karakterlerinin konu edildiği eleme gecesinde önce haftanın birincisi belirlendi. Ayşenur Balcı birinciliği alarak 10 bin lira para ödülünü kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ- 13 KASIM ELEME GECESİ

İşte Benim Stilim All Star elemesinde bu hafta jürinin önüne gelen isimler Sinem Umaş ile İlbige Uzun oldu.

Sinem Umaş all stara katıldığı ilk günden itibaren en düşük puanlara sahip yarışmacıydı.

İşte Benim Stilim All Star jürisi şimdi kim elendi sorusunun yanıtını verdi işte puanlar;

Uğurkan Erez İlbilge Uzun elensin dedi.
Nur Yerlitaş da İlbilge Uzun için elensin dedi.
Kemal Doğulu oyunu Sinem Umaş diyerek kullandı.
Bu hafta elenen ismi İvan Sert'in oyu belirledi. İvana Sert Sinem Umaş'ı koruyup İlbige Uzun'u eledi.

NUR YERLİTAŞ KENDİNİ TOKATLADI

Gala gecesinin gündüzünde yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışmasının son bölümünde Nur Yerlitaş kendini tokatladı. Ayşenur Balcı'nın elbisesini görün Nur Yerlitaş'a fenalıklar geldi. "Ayıp artık böyle gelmeyin" diyerek elbiseyi dikenlere seslendi. Nur Yerlitaş daha sonra kendisini tokatladı ve "Ben neredeyim ya. Senin paranı almışlar ve seni kandırmışlar" diye kızdı. "Ben senin yerinde olsam çuval giyerdim yinede bu kıyafetle gelmezdim" dedi.

AYŞEGÜL DOĞAN NEDEN AĞLADI

İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan son bölümünde Ayşegül Doğan gözyaşlarına hakim olamadı.

Nur Yerlitaş önce Ayşegül'ün ağlayıp sakinleşmesini bekledi. Daha sonrada sosyal medyadan Ayşegül'e yüklenenlere seslendi. Nur Yerlitaş "Sanmayın ki sizin yazdıklarınıza ağlamıyor. Olabilir sesli düşünen, çok konuşan bir kız ama kalbi pırıl pırıl üstelik çokta düzgün" diyerek Ayşegül Doğan'a destek oldu. Nihal Candan "Stüdyoda kendisini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum. Arka tarafta en sevdiğim arkadaşlarımdan biri kesinlikle her işimizde yardımcı olur" dedi.

Kemal Doğulu "Ben her zaman Ayşegül'ün doğruları söylediğini ama kendisini yanlış ifade ettiğini söylerim. Geçen gün Emel olayında bile Emel'e Ayşegül'ün söylediği doğru şeyler var dikkate al dedim. Sadece çok fazla hırçınlaştığı için fazla geri dönüş alıyorsun bu yüzden senin sinirlerinin çelikten olması lazım. Madem öyle sende biraz yumuşat kendini ki sana geri dönüşlerde yumuşak olsun" dedi.