BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.427,58
HABER /  GÜNCEL

İşte Başkan'ın Metris'teki ilk fotoğrafı

Metris Cezaevi'ndeki ilk fotoğrafında böyle görüntülenen Aziz Yıldırım çoğunluğunun Fenerbahçe taraftarı olan gardiyanların bulunduğu bölümde kalıyor

Abone ol

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Metris Cezaevi'nde çekilen fotoğrafına ulaşıldı

50587292722.jpgSabah'ın haberine göre Yıldırım, fotoğrafta 10 Temmuz 2011'de Metris'e girerken cezaevi yönetiminin kendisine verdiği, isminin bulunduğu bir levha ile görülüyor. Yıldırım, yedi kişilik koğuşuna yerleştirilmeden önce tutuklulara verilen cezaevi kimlik kartı için poz vermiş.

Sabah Özel İstihbarat Bölümü'nün edindiği bilgilere göre Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde çoğunluğu Fenerbahçeli olan gardiyanların bulunduğu bölümde kalıyor.

Ancak Yıldırım'ın şeker hastalığından ötürü cezaevine girdiği günden beri zamanının çoğunu revirde geçirdiği öğrenildi. Fenerbahçeli gardiyanların Yıldırım'ın tutukluluğundan üzüntü duyduğu ve "Keşke başkanımız bugünleri görmeseydi. Ama adalet sonunda tecelli edecektir" dediği belirtildi.

Gardiyanların, Yıldırım'ı görebilmek için sık sık koğuşunun bulunduğu bölüme gittiği de kaydedildi.

1312877467-1.jpg