BIST 10.080
DOLAR 32,30
EURO 34,62
ALTIN 2.413,89
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'den üçü de gidiyor

'Ayrılanlar olacak' diyerek Aykut Kocaman, hangi oyuncularını kastetti? İşte o muhtemel üç isim ve senaryolar.

Abone ol

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 'Berraklaşma olunca yüzümüzü dışarıya çevireceğiz. Takıma katılanlar da ayrılanlar da olacaktır' diyerek Sarı-Lacivertli takımda operasyon sinyali verdi.

Milliyet'in haberine göre Kocaman, üç mevkiye transfer istiyor. Aykut Hoca, takımın bir stoper, bir hücuma yönelik orta saha oyuncusu ve bir de Emenike'nin yerine forvet oyuncusu ile takviye edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

'JUVE' OLMAZSA BREZİLYA PEKİ
'Ayrılanlar olacak' diyerek Aykut Kocaman, hangi oyuncularını kastetti? Başarılı teknik adam, A2 takımından gelen gençlerin tecrübe kazanması için kiralanmasını istiyor. Kocaman'ın gençlerin dışında Lugano, Santos ve Güiza'yı kastettiği öne sürüldü. Zaten Uruguay'ın El Observador gazetesi, Lugano'nun Mexico City'den bugün Montevideo'ya döneceğini daha sonra da F.Bahçe ile görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a geleceğini öne sürdü.

OVACİON gazetesi ise Lugano'nun İstanbul'a gitmeden önce İtalya'da menajeri Figer ile görüşerek Juventuslu yöneticilerle ön protokolün imzalanacağını iddia etti. Lugano, Juventus ile anlaşamazsa eski kulübü Sao Paulo ve Santos'a dönebileceğinin sinyalini verdi. LUGANO gibi Santos da Copa America sonrası hem tatil hem de transfer görüşmelerinde bulundu. Şartlarda anlaşma sağlanırsa sambacı Barcelona'ya imza atacak.

FİYATLARI EL YAKIYOR
GÜİZA'NIN satışı için İsviçre'den N. Xamax ve La Liga'ya yeni yükselen Granada ile pazarlıklar devam ediyor. Güiza'da sorun Neuchatel ve Granada'nın Okçu'ya F.Bahçe'den aldığı 3.5 milyon eurodan daha az ücret önermesi. F.BAHÇE'DEN ayrılma ihtimali az olan futbolculardan Niang'a eski kulübü Marsilya'nın yanı sıra Ruslar talip. Stoch da Lille ile flört ediyor. Dia'nın da transfer görüşmesi yaptığı için zamanında Türkiye'ye dönmediği öne sürüldü. Alex, Bilica ve Cristian ise F.Bahçe'den ayrılmaya şu aşamada sıcak bakmıyor. Cristian, eski takımı Corinthians'ı mahkemeye vererek Brezilya kapılarını yüzüne kapattı.