BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03
HABER /  GÜNCEL

İşte Aziz Yıldırım'ı ağlatan o sahne!

Şike soruşturması kapsamında cezaevinde bulunan Aziz Yıldırım'ım geçtiğimiz günlerde gözyaşlarını tutamadığı ortaya çıktı

Abone ol

Şike soruşturması kapsamında tutuklanıp cezaevine giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Kadıköy'de 46 bin bayan ve çocuğun izlediği Fenerbahçe-Manisaspor maçında tribünleri gördüğünde gözyaşlarını tutamadığı ortaya çıktı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki tarihi maçı duygu seli içinde izleyen Aziz Yıldırım, 46 bin kişilik özel tribün korosunu yanındakilere anlattı: "İşte Fenerbahçe'nin büyüklüğü bu. Böyle bir şeyi dünya görmedi. Helal olsun bu tribünü dolduranlara."

Habertürk'ün haberine göre Lig TV için cezaevi yönetiminden izin çıkmasından sonra günlerini birçoğunu Süper Ligmaçlarını izleyerek geçiren Yıldırım, geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşma için de ekranın karşısına geçti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun başlattığı yeni uygulamayla 'seyircisiz oynama' cezası kalkmış, F.Bahçe-Manisa maçına yalnızca bayan ve çocukların girmesine izin verilmişti. Kulüp yetkilileri bile 5-6 bin taraftar beklerken arasında 46 bin kişi gelmişti Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünlerine... Yayının başlamasıyla birlikte stadın bu halinin ekranlara yansıması, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın bambaşka bir ruh haline bürünmesine neden oldu. Önce heyecanlanan, ardından duygulanan Yıldırım, kendini tutmaya çalıştı. Ancak bu çaba bir noktada sonuç vermedi, Fenerbahçe Başkanı'nın gözünden yaşlar damladı.Metris Cezaevi'ndemaçı birlikte izlediği arkadaşlarına dönen Yıldırım, Böyle bir şeyi dünya görmedi. Helal olsun onlara. İşte Fenerbahçe'nin büyüklüğü" ifadelerini kullandı.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maçtan bir sonraki gün de avukatları kanalıyla birmektup göndermiş ve kulübün resmi sitesinden, "Bana bu duyguları yaşatan; Fenerbahçe'nin, büyüklüğü dışında apayrı bir hissiyat, aidiyet, sevgi olduğunu gösteren, tarifi imkansız büyüklükteki taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" demişti.