BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  GÜNCEL

Dışarı çıkarken güneşe aldanmayın!

Aman dikkat. Meteoroloji yağışa karşı uyardı. İşte Meteorolojiden yeni gün için beklenen hava tahminleri...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı. İşte bölge bölge yurtta beklenen hava sıcaklık tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun güneydoğusu (Muş, Ağrı, Van, Bitlis, Şırnak, Hakkari), Güney Doğu Anadolu ile Hatay, K.Maraş, Osmaniye ve Hopa çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (40-60 km/sa) esecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı ve çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve K.Maraş çevreleri kısa süreli ve lokal sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Hopa çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, bölgenin güneydoğusu (Muş, Ağrı, Van, Bitlis, Şırnak, Hakkari) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.