BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.506,57
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım için ayağa kalkmayan tek kişi

Aziz Yıldırım’ın adı geçtiği anda tüm salondakilerin ayakta olduğu gözleniyordu. Ama bir kişi hariç.

Abone ol

O yönetici son dönem başkanlığa en yakın isim gösterilen Asbaşkan Ali Koç'tan başkası değildi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz pazar günü yaptığı Olağanüstü Genel Kurul toplantısında dikkat çeken bir fotoğraf gözlerden kaçtı. Bu ilginç ayrıntıyı Star gazetesi yazarı Ali Sami Alkış yakaladı ve o fotoğrafı "Bir fotoğraftan kıl kapmak" başlığıyla köşesine koydu.

Başka gazetelerde ayakta çekilmiş fotoğraf bulamadığını belirten yazar, "söylediklerimin aksini belgeleyecek fotoğraflar olabilir" demeyi de ihmal etmiyor. Ardından sarı lacivertli kulüpte yıldızı parlayan bu isim hakkında yorumda bulunuyor:

"(...)Konuşurken hafif mahçup tavırlı, heyecanlı ve duygusal görüntüler veren Ali Koç’un bu doğal halleri, toplum katmanlarında sempati bulmuştu. O tavrından ayrılıp sert bir üslup çizmeye özen göstermesi; herkesin başkanı için ayağa kalktığı bir dönemde onun oturması; 3.114 kişi alkışlarken onun sessiz kalması, Ali Koç’taki dramatik değişimin üzücü ipuçları... Benim elime geçmeyen başka gazetelerde, söylediklerimin aksini belgeleyecek fotoğraflar olabilir. Onu bilmiyorum. Ben görmedim. Ama varsa bile; 3 binden fazla kişinin duyarlı olduğu bir konuda, işi biraz alttan aldığı gerçeği ortaya çıkar. Ayağa kalkacak en son kişi o olmamalı...

Her neyse... Ali Koç; başka kulüp taraftarlarının bile, ezici bir çoğunluk tarafından F.Bahçe Başkanlığı’na layık gördüğü bir isim... Sempatisinin, dişe dokunmayan nedenlerle zarar görmesini istemem."

msp.jpg