BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,34
HABER /  GÜNCEL

Melo Arda Turan'ı aratmadı

Arda Turan'ın 10 numaralı formasını teslim alan Felipe Melo, performansı ve liderlik vasıflarıyla eski kaptanı aratmıyor.

Abone ol

Fatih Terim'in, Arda Turan'dan boşalan 10 numaralı formayı teslim ettiği Brezilyalı yıldız, hırsı ve liderlik özellikleriyle yine tam not aldı. Farkı ikiye yükselten sambacı gol sayısını da 3'e çıkardı

Türk Telekom Arena'da dün yine Felipe Melo klasiği yaşandı. Agresif futbolu ve liderlik yönüyle dikkat çeken sambacı, 30. dakikada Ujfalusi'yi çalımlayarak ceza alanı giren Eskişehirsporlu Koray'ı engelledi ve topu dışarı yolladı.

Bu hareketin ardından tribünlere dönen sarı-kırmızılı takımın 10 numarası, iki elini yana açıp, hırsını gösterdi ve tribünleri kendine getirdi.

İkinci yarıda rakip fileleri havalandırarak farkı ikiye yükselten Felipe Melo, Galatasaray forması altında 4. maçında 3. golünü attı. Samsunspor ve Karabükspor'dan sonra Eskişehirspor'u da boş geçmeyen Brezilyalı futbolcu attığı golden sonra, "pitbul" sevinci yaptı. Son dakikalarda hafif bir sakatlık geçiren Melo önce oyundan çıkmak istedi, ancak Fatih Terim'in, "Devam et" mesajı gelince, sahada kaldı.