BIST 10.400
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.399,14
HABER /  GÜNCEL

İşte alışverişin yeni yolu

Modayı yaratan markaları ve tasarımları, sınırlı süre için büyük bir inidirmle üyelerine sunan yeni bir alışveriş deneyimi yaşayacaksınız.

Abone ol

Trendyol.com ile alışverişin yeni yolunu keşfedin. Modayı yaratan markaları ve tasarımları, sınırlı süre için %85’e varan indirimlerle üyelerine sunan ve Trendyol.com ile yeni bir alışveriş deneyimi yaşayacaksınız.

Adidas, Marc Jacobs, Tom Ford, Givenchy, İpekyol, Puma gibi sevilen ve bilinen markaların yanı sıra Atıl Kutoğlu, Cengiz Abazoğlu, Arzu Kaprol, Sertaç Delibaş ve Gamze Saraçoğlu gibi başarılı Türk tasarımcıların koleksiyonlarını da üyeleri ile buluşturan Trendyol.com, Türk online alışveriş dünyasına yeni bir soluk getirdi.

En sevilen markalar ve en iyi tasarımcılar, seçilmiş ürünlerini Trendyol.com üyelerine en uygun fiyatlarla sunuyor. Ürünlerin % 85’e varan indirimlerle yer aldığı sitede üyeler daha kazançlı alışveriş için arkadaşlarını da bu keyfe ortak ederek onların ilk alışverişinde 10 TL hediye çeki kazanabiliyor.

Hergün yepyeni markaların satışa sunulduğu Trendyol.com, farklı marka ve ürün seçenekleriyle bağımlılık yaratıyor.

Vazgeçilmez parfümlerden Emporio Armani, Bvlgari, Hugo Boss, Issey Miake, Calvin Klein; şık kadınların tercihi Hugo Boss, Perspective ve Gizia; modern erkeğin vageçilmezi Altınyıldız ve saç bakımında devrim yaratan Toni&Guy şuanda Trendyol.com’da yer alan markalardan bazıları.

Kısıtlı sürede satışa sunulan bu markaları kaçırmamak için hemen üye olun ve keyifli alışverişin tadını çıkarın

http://www.trendyol.com/indirim