BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  GÜNCEL

İşte AK Parti'nin eşsiz para kaynağı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, merak edilen o sorunun yanıtını verdi...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bazıları soruyor, 'bu kadar parayı nereden buluyorsunuz?' diye. Sağlığa bu kadar para, eğitime bu kadar para? Biz de diyoruz ki 'işte hortumları kestik' " dedi.

Hotar, bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak için geldiği Adıyaman'da AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etti partililere seslendi. AK Parti'nin icraatları hakkında bilgi veren Hotar, Adıyaman'ın AK Parti'ye verdiği desteğe teşekkür etti.

İŞTE O PARANIN KAYNAĞI

Halkın kendilerine verdiği oyun karşılığını vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Hotar, "Bu yolda yürümekte olan Başbakanımız, ilk günden bugüne kadar adeta 24 saat çalışarak hizmet ediyor. Bizleri de bu şekilde çalışmak zorunda bıraktı. Bizim çalışma dışında bir şansımız da kalmadı. Sizlerde teşkilat olarak bu çalışmada yol arkadaşı oldunuz. Tabii bu çalışmalar ülkemiz ve çocuklarımız içindi" diye konuştu.

Hotar, insanları yaratandan ötürü seven bir örgütün mensupları olduklarını ve bu yönde çalıştıklarını, kendilerine oy verenlerin hakkını teslim etmek, onlara layık olmak uğraşı içinde olduklarını vurguladı. Vatandaşlardan bazen "bu kadar parayı nereden buluyorsunuz?" yönünde tepkiler aldıklarını dile getiren Hotar, şöyle konuştu:

"Antalya'dan buraya kadar karayolu ile geldim. Bütün illerimize uğrayarak geldim. Orada en ufak köyünden en zor yere kadar yapılan yollarımızı gördüm. Burada yapılan yol çalışmalarını gördüm. Bazıları soruyor, 'bu kadar parayı nereden buluyorsunuz?' diye. Sağlığa bu kadar para, eğitime bu kadar para? Biz de diyoruz ki 'işte hortumları kestik'. Ülkenin kaynaklarının yine ülkenin insanları için kullanılması diyoruz. Bizim ülkemiz her türlü kaynağa sahip bir ülke. Yani yağ, şeker ve tuz var bunu yapan usta lazım. İşte biz bunun için varız. Çünkü biliyoruz ki paylaşılacak pastayı ne kadar büyütürsek o kadar büyümüş olacağız. İşte ülkemizin kaynaklarını ülkemizin hizmetleri için harcıyoruz."